LIFESTYLE

Rușine istorică pentru România: FCSB eliminată de Karagandy, Gigi Becali dă afară jucători!

Gigi Becali a refuzat să trimită fotbaliști la naționala olimpică, tocmai în ideea în care avea de dus bătălii echipa lui în Europa, pentru coeficient și bani.

Însă FCSB n-a avut parte de ceea ce și-a propus. Kharma is a bitch, ar putea spune Rădoi, ca să glumim puțin, dar adevărata glumă proastă a fost prestația lamentabilă a fotbaliștilor pe care Becali vrea să ia zeci de milioane de euro.

Până acum, susține statistica Gazetei Sporturilor, nici echipă din Kazahstan nu reușise să elimine vreuna din România. FCSB a bifat premiera negativă cu Șahtior Karagandy în Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă și 3-5 la lovituri de departajare.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”N-avem bărbăție!”

Imediat după meci, cel mai așteptat moment a fost reacția în direct a lui Becali, finanțator-antrenor-scouter, adică orice la FCSB.

„E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur.

Uite ce fundaș central (n.r. – Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?!

Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost”, a răbufnit Becali la ProX.

 

 

 

Comentarii: