LIFESTYLE

S-a dezlegat misterul: ea este `chelnerița` care l-a despărțit pe Pique de Shakira!

sursa: The Sun

De când a erupt peste tot știrea că Shakira a fost părăsită de Gerard Pique, lumea a tot încercat să afle cine e și ce face femeia care a produs scânteia.

Și până la urmă, s-a aflat. Tânăra era într-adevăr chelneriță când l-a cunoscut pe Pique! Cu mult timp înainte ca despărțirea să devină ireversibilă între Gerard Pique și Shakira, după o relație de 12 ani de relație și doi copii.

Amanta lui Pique este studentă la relații publice și lucra ca ospătăriță într-un local unde a ajuns căpitanul Barcelonei. „The Sun” i-a dat și numele fetei de 23 de ani, Clara Chia Marti, care, conform tabloidului britanic, ar lucra acum pentru compania lui Pique de producție Kosmos, unde este încă angajată.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Studenta și căpitanul Barcelonei ar avea relația  cu mult înainte ca Shakira să facă anunțul în iunie. „Gerard și Clara se văd de luni de zile. Ea este o studentă care lucrează pentru el în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut relația secretă, dar toată lumea din jurul lor știe ce se întâmplă.”, susțin jurnaliștii englezi, citați de sportbull.ro.

După ce presa a aflat și a erupt scandalul, Clara și-a șters toate conturile de pe toate rețelele de socializare, pentru ca nimeni să nu găsească fotografiile ei. Iar apropiații ei susțin că lucrurile sunt extrem de serioase între ea și celebrul fotbalist.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: