HOROSCOP

HOROSCOP 15 august 2022

Berbec Vă ignoraţi nevoile şi dorinţele interioare încercând să-i mulţumiţi pe alţii şi asta nu face bine sufletului. Trebuie să încercaţi experiențe noi pentru a trăi la maximum, să reaprindeţi flacăra iubirii.

Taur
Este indicat să vă luați câteva zile de concediu în care să vă relaxați și să petreceți timp cu familia. Nu este exclus să faceți o vizită neașteptată unor prieteni de familie sau unor rude mai îndepărtate.

Gemeni
Veți avea foarte multe cheltuieli de făcut. Este posibil să celebrați în familie sau să fiți invitat la evenimente ale prietenilor. Dacă vă doriți și o mică vacanță, este nevoie de economii.

Rac
Vă place să vă asumați responsabilități, dar trebuie să știți când să vă opriți, în caz contrar existând riscul de a vă supraaglomera. Posibilele divergențe cu partenerul de viață.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Leu
Acționați cu determinare și chiar cu inspirație pentru a schimba situația și pentru a vă transforma existenţa conform idelilor dvs. Atenţie, însă: nu confundați prea mult dorinţele cu realitatea!

Fecioară
Vă simţiţi copleşiţi şi vă treziţi afundându-vă într-o atmosferă de neîncredere nerostită. Asta pentru că atunci când sunteţi tăcuţi, fără să acceptaţi confruntarea, rămâneţi blocaţi într-o atitudine ambiguă.

Balanță
Nu este exclus un city break cu gașca veselă în care să vă distrați pe cinste, dar nici o excursie în munți sau un weekend la mare. Nu vă neglijați locul de muncă sau familia și cu atât mai puțin partenerul de viață.

Scorpion
Aveți timp pentru a ieși mai mult, a socializa și a petrece timp în compania prietenilor. Profitați de aceste zile libere, căci foarte curând le veți duce dorul. Se anunță o perioadă aglomerată.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Traversați o perioadă în care nervii vă sunt la pământ și căreia trebuie să îi faceți față cu brio, în caz contrar, ați putea suferi pierderi financiare semnificative. Este important să vă păstrați calmul.

Capricorn
Aveți grijă să nu luați decizii de moment. Căci există riscul să vă pripiți. Este indicat să cereți sfaturi și să nu acționați pe cont propriu. De asemenea, nu uitați de planurile de viitor.

Vărsător
Nu vă place să vă implicați prea mult, pentru că nu sunteți dispus să suportați consecințele. Această atitudine vă va aduce mai multe beneficii în viitor și este indicat să o mențineți cât mai mult timp.

Pești
A fost nevoie de foarte multe cheltuieli, astfel că va fi nevoie să vă limitați la un buget mai restrâns pentru concediu. Nu dramatizați, puteți petrece un timp de calitate și mai aproape de casă.

 

 

 

 

Comentarii: