LIFESTYLE

Să fie cu nuntă de data aceasta? Un supermodel de la noi e în centrul atenției în Italia, lumea spune că se mărită cu un star din Serie A

sursa: gsp

Andreea Sasu, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai apreciate apariții în showbizz-ul european. E drept că modelul stabilit de ani buni în Italia este mai popular acolo decât la noi, de aceea poate numele ei nu este prea des întâlnit la evenimentele autohtone.

Ce știați cu siguranță despre Andreea Sasu? Păi ați auzit despre ea clar atunci când Mădălina Ghenea a apărut peste tot la brațul designerului neamț Philipp Plein. Așa am fost puși și noi la curent cu faptul că, de fapt, excentricul milionar a fost mai întâi fermecat de o altă româncă, brunetă și frumoasă, de data aceasta nu olteancă, ci moldoveancă.

Și mai știați probabil despre faptul că modelul a bifat un love story și cu un pilot italian de la Moto GP, plus o apariție hot la brațul celui mai sexy deținut pe covorul roșu, anul acesta la Cannes.

Citește și: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Româncele și fotbaliștii fac echipă bună

Dacă astă iarnă, lumea încă bâjbâia și nu știa sigur cine, cum și de ce, iată că acum totul e la vedere. Andreea Sasu se iubește cu Riccardo Saponara, starul Fiorentinei, echipă care a făcut din Mutu un Fenomeno. Și nu doar că Andreea este iubita oficială a fotbalistului de la Firenze, ci ar cam fi treabă serioasă și cu planuri pe termen lung, scriu ziariștii italieni.

Iar dacă Andreea Sasu se va căsători cu Saponara, nu s-ar mira nimeni. Pentru că româncele au avut mereu talentul de a le suci mințile jucătorilor străini. De pildă, un fost mare portar al Fiorentinei, Sebastien Frey, tocmai ce s-a cununat pe Coasta de Azur cu o blondă superbă, româncă din Suceava, cu care a fost și în urmă cu doi ani la nunta amicului Adrian Mutu. Și cu care are acum și o fetiță de câteva luni.

În plus, e de notorietate relația serioasă de mulți ani pe care a avut celebrul antrenor Carlo Ancelotti cu Marina, și ea româncă. Sau pasiunea nebună pe care o făcuse suedezul Sven Goran Eriksson pentru una dintre nepoatele părintelui Galeriu.

 

Comentarii: