LIFESTYLE

Sandra Izbașa a spus ”Da”! Cum a arătat frumoasa sportivă în ziua cununiei!

Dubla campioană olimpică Sandra Izbașa (aur la sol la Beijing în 2008 și aur la sărituri la Londra în 2012) este de astăzi femeie măritată.

Sandra s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr, și a fost o adevărată prințesă în ziua cea mare

Frumoasa campioană a arătat senzațional. A purtat o rochie albă, lungă, în timp ce soțul ei a îmbrăcat un costum clasic, de culoarea oului de rață, care i-a venit perfect.

Sandra a spus ”Da” într-o locație de vis, cu piscină și grădină. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Scaunele au fost împodobite cu flori albe, la fel ca și bolta unde cei doi amorezi au devenit soț și soție.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Cerută de nevastă de Crăciun

La început, povestea Sandrei și a lui Răzvan a fost dezvăluită din greșeală, de prietenele bune ale cuplului. Dar apoi gimnasta și actorul și-au asumat relația, iar când a fost făcut marele pas, Sandra a fost cea care a făcut anunțul.

”DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1”, scria Sandra Izbaşa pe Facebook.

 

 

Comentarii: