LIFESTYLE

Moni s-ar fi despărțit de Mr. Pink! Ce spune Irinel Columbeanu, declarația care schimbă tot

Lumea mondenă a luat foc după ce Monica Gabor a scos toate pozele cu Mr. Pink de pe rețelele de socializare, iar prieteni ai fostei doamne Columbeanu au confirmat pentru presă că e vorba despre o despărțire între model și miliardarul chinez.

Inițial, Irinel Columbeanu n-a comentat când i s-a adus la cunoștință povestea. Ulterior, a recunoscut însă că n-a apucat să vorbească despre asta cu fosta soție care ar fi în Dubai acum, și e preocupat, mai ales că fiica lui locuiește cu Moni în ultimii ani.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!
Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc.”, a spus Iri pentru impact.ro.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

”E temperamentală!”

De asemenea, Irinel a mai subliniat și faptul că nu crede că Monica și miliardarul chinez se vor despărți, ci că e vorba de ceva trecător.

”Monica este o femeie foarte temperamentală. Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace.

Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

 

 

 

Comentarii: