LIFESTYLE

Șapca din studio era la derută! Nicolae Dică n-a vrut să fie cool, doar a mascat transplantul de păr

La cea mai recentă vizită într-un studio tv, fostul antrenor secund al naționalei a avut o apariție-șoc, purtând o bască inspirat parcă din pelicula-fenomen ”Peaky Blinders”. Evident că Nicolae Dică a fost luat în bășcălie inclusiv de către fostul său manager, ca jucător și mai apoi ca antrenor al FCSB, Mihai Stoica.

Dică n-a reacționat deloc la ironiile fine care i-au fost adresate. Și iată că s-a aflat și motivul pentru care atacant de meserie, Dică a preferat să joace în apărare, și să nu-i dea replica lui Meme.

Nicolae Dică și-a pus șapcă doar ca să mascheze faptul că tocmai ce a apelat la o intervenție estetică: transplant de păr.

CITEȘTE ȘI: Bolile care pot fi ‘citite’ în palmă: La ce trebuie să fii atent

S-a operat la Cluj

Dică a mers la o clinică Cluj, specializată în transplantul de păr, imediat ce a observat că are probleme cu calviția. Evident că a cerut referințe și așa a ajuns la medicul Mihai Motora, cel care i-a operat pe Ștefan Stan și Culiță Sterp, iar recomandarea specialistului a fost o intervenție care l-ar ajuta să aibă din nou păr și să scape de chelie.

Zilele trecute, lui Dică i-au fost transplantate în zonele cu probleme câteva mii de fire de păr. Medicul Mihai Motora și echipa lui au operat timp de șase-șapte ore pentru această procedură ale cărei rezultate vor fi vizibile peste câteva luni, chiar un an.

„Zilele trecute am avut plăcerea de a-l avea ca pacient pe Nicolae Dică. Pe această cale, dorim să îi mulțumim pentru că ne-a ales și a avut încredere în echipa noastră în ceea ce privește implantul de păr. Așteptăm cu nerăbdare rezultatul!”, a scris medicul pe pagina sa de Instagram și Facebook, în dreptul unei poze în care apare alături de Dică.

 

 

 

 

Comentarii: