HOROSCOP

HOROSCOP 2 decembrie 2021

Berbec Sunteți distrat în ultimul timp, fapt care vă face vulnerabil în fața superiorilor care vor să vă testeze. Este cazul să vă conservați energia și să vă mobilizați. În viața personală nu este exclus să întâlniți o persoană specială care să vă intereseze în mod deosebit.

Taur
Este o zi bună să achiziționați bunuri pentru uz personal. Poate fi vorba despre un telefon de ultimă generație, un televizor, laptop sau chiar o casă nouă. Chiar dacă sunteți nativii din una dintre zodiile cele mai doritoare de siguranță, astăzi simțiți entuziasmul schimbării.

Gemeni
Stresul pe care l-ați ignorat în ultimul timp se resimte acum în planul sănătății prin migrene și lipsă de concentrare. Învățați astfel că nu sunteți imun la factorii negativi la care vă expuneți. Sunteți norocos că aveți în jur oameni care au grijă de dumneavoastră.

Rac
O vizită la sală, la salon sau la Spa va face din dumneavoastră un alt om, mai mulțumit de sine. Ați trecut în ultima vreme prin niște evenimente care v-au tulburat, dar e momentul să conștientizați că nu a fost vina dumneavoastră, iar viața merge înainte.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Evadați în evenimente din trecut și vă tentează gândul de a reînnoda relații stinse. Nu trișați și rămâneți în prezent! Nu ar fi drept față de partenerul care vă este acum alături. Dorința de distracție v-ar putea costa. Și plus de asta, e o vorbă: trecutul nu are nimic nou de spus.

Fecioară
Vă tot gândiți de ceva vreme la o schimbare profesională majoră. Aveți proiecte costisitoare care ar putea implica până și plecarea peste hotare. Vă rămâne doar să vă faceți bagajele și să aveți o explicație bună pentru partener, pentru că dacă nu știați, trebuie cumva să fie și el de acord.

Balanță
Aveți impresia că nimic nu merge astăzi în viața dumneavoastră, de la aparatură, până la persoanele cu care intrați în contact, nimic nu pare în regulă. Cel mai bun sfat pe care-l puteți primi este acesta: evitați să luați totul personal și refugiați-vă în activități de rutină!

Scorpion
Aveți o dispută cu partenerul de viață care se va stinge doar dacă încercați să înțelegeți ambele fețe ale situației. Este bine ca uneori să vă mai puneți și în pantofii celuilalt. Dezechilibrul în sfera banilor nu vă va ocoli, însă faceți într-un fel și vă mențineți cu succes pe linia de plutire.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Munciți din greu, dar, cu toate acestea, nu sunteți mulțumit de rezultate. Și nu înțelegeți de ce anume vi se întâmplă chiar dumneavoastră. Aveți două soluții: ori perseverați continuând ca până acum, ori e cazul să schimbați jobul cu unul mai bun. Nu există cale de mijloc.

Capricorn
Nu vă încăpățânați să vă impuneți în fața tuturor! Uneori, puteți fi perceput greșit, chiar dacă intențiile dumneavoastră sunt bune, nu e cazul să forțați bătrânica să treacă strada, dacă ea nu vrea, nu? Profitați de energia pe care o aveți astăzi și rezolvați-vă în avans niște planuri!

Vărsător
Ziua de astăzi vă va demonstra că așteptările mari pe care le aveți de la voi înșivă sunt inutile și nerealiste. Relaxați-vă, puțini pot avansa profesional în ritmul în care o faceți dumneavoastră. Cel mai important lucru acum este sănătatea dumneavoastră, spre care astrele vă indică atenționarea zilei.

Pești
Vă asumați prea multe responsabilități, atât acasă, cât și la serviciu. Trebuie să conștientizați că, deși vă face plăcere să-i ajutați pe alții, aveți niște limite pe care, dacă le depășiți, cu greu vă regăsiți echilibrul. Și ar fi indicat să vă stați puțin și să reflectați: merită efortul?

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: