LIFESTYLE

Săptămână de foc în campionat pentru ”tigri”

Handbaliștii de la CSM se află în fața unei săptămâni de foc! Au de jucat nu mai puțin de patru meciuri grele în competiția internă.

„Contează foarte mult ce vom face în aceste partide, ierarhia finală a campionatului poate fi decisă în această săptămână”, mărturisește antrenorul Eliodor Voica.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți antrenezi TOT corpul în doar 15 minute /VIDEO

Revenit pe teren după 14 zile de izolare, după ce a fost diagnosticat cu Covid, căpitanului Chike Onyejekwe abia așteaptă confruntările de la Cluj.

„A fost foarte greu să stau acasă atâtea zile și să nu mă pot face mișcare deloc. Mă bucur că acum sunt bine și mă pot antrena alături de echipă. Abia aștept să joc, deși nu știu cât voi rezista pe teren și cât de mult pot să-mi ajut echipa. Avem meciuri foarte grele, dar, cu siguranță, cel mai important este primul, cu Baia Mare”, spune căpitanul ”tigrilor”.

Aflați pe locul cinci în clasament, elevii lui Eliodor Voica au de înfruntat pe Baia-Mare (poziția a patra), SCM Politehnica Timișoara (locul șase), Steaua ( locul șapte) și Făgăraș (poziția 13 în Liga Națională).

 

 

 

 

Comentarii: