REVIEW

Scapă de ‘energia negativă’ din casă: Topul obiectelor pe care trebuie să le aruncăm înainte de Anul Nou

cms.qz.com

Nu mai sunt multe zile până la sărbătorile de iarnă. Acum este cel mai bun moment pentru a scăpa de toate lucrurile şi obiectele inutile care s-au acumulat în casele noastre în ultimul an.

Înainte de sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, trebuie să ne debarasăm de tot ceea ce ne oboseşte, ne transmite energie negativă şi ne împiedică să mergem mai departe.

Haine nepurtate

În garderoba fiecărei persoane există încălţăminte şi haine care nu au mai fost purtate de mult timp. Acesta este un bun prilej pentru a le dona celor care au nevoie.

CITEȘTE ȘI: Anunțul-șoc făcut de unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România! Cabral a luat o decizie radicală

Calendare și broșuri

Calendarele, broşurile, ziarele vechi adună inutil praful pe rafturi şi împiedică fluxul de energie nouă şi proaspătă. Acestea articole trebuie aruncate.

Șosete fără pereche

La fel trebuie procedat cu şosetele rămase fără pereche. Păstrarea şosetelor desperecheate este un semn rău, aşa că nu trebuie să ezităm să le aruncăm. Toate facturile vechi, cutiile goale care nu au valoare şi nu sunt de niciun folos trebuie aruncate pentru a atrage energie pozitivă în casă.

Aparate electrice nefuncționale

Fiecare gospodină păstrează cel puţin un aparat electric nefuncţional, dar acesta este şi un semn rău, pentru că blochează energia.

CITEȘTE ȘI: Regina consoartă Camilla face ‘revoluție’: O tradiție de sute de ani ia sfârșit la palat

Farfurii și pahare cu margini ciobite

Nici farfuriile şi paharele cu margini sparte nu îşi au locul în casă. Pe lângă faptul că ne putem răni când le folosim, ele sunt şi o sursă de energie negativă

Comentarii: