NUTRITIE

Scapă de grăsimea de pe burtă cu ajutorul cepei roşii! Cum scapi de kilogramele în plus fără efort

Foto: Pinterest.com

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme în plus, iar colăceii de pe burtă nu-ţi dau pace, atunci foloseşte-te de leguma care pur şi simplu topeşte grăsimea de pe burtă. Este vorba de ceapa roşie care, consumată în mod constant, zi de zi, va deveni aliatul tău în dietă.

Concret, nu este vorba de o anume cură de slăbire, ci tot ce trebuie să faci este să introduci în alimentaţia ta zilnică aproximativ 80 – 100 de grapă de ceapă roşie. Atenţie, însă, alimentaţia trebuie să fie una sănătoasă, să conţină nutrienţi şi vitamine.

Consumă zilnic până la 100 g ceapă roşie

Nutriţioniştii afirmă că după doar o lună, timp în care aţi consumat în fiecare zi între 80-100 g ceapă roşie crudă, veţi fi plăcut surpinşi să vedeţi că aţi dat jos minim câteva kilograme fără să faceţi nici cel mai mic efort, notează secretele.com.

CITEȘTE ȘI: Ideală alături de grătar sau burger: Rețeta de ceapă roșie murată

Ceapa, în special cea roşie, conţine compuşi activi care eficientizează digestia. Aceşti compuşi pe care ceapa roşie îi conţine fluidifică sângele, previne formarea trombilor şi reduc nivelul colesterolului rău. Potrivit nutriţioniştilor, ceapa roşie a de două ori mai multe proprietăţi antioxidante faţă de ceapa albă.

Bea ceai din coji de ceapă

Ceapa roşie consumată zilnic întăreşte celulele, reduce procesele inflamatorii şi ţine bolile cardiovasculare dar şi diabetul departe, iar ceaiul obţinut din coji este indicat pentru tratarea afecţiunilor în gât, a răcelilor şi a durerilor în piept.

CITEȘTE ȘI: Ai mâncat usturoi sau ceapă? Trucuri care te ajută să scapi de mirosul neplăcut din gură

Atenţie!

Odată cojită, ceapa trebuie consumată imediat, căci altfel devine toxică. Nu păstra niciodată ceapă în frigider!

Comentarii: