LIFESTYLE NUTRITIE

Se poate şi fără stomac tăiat! Monica Anghel a lăsat în urmă măsurile XXL şi se mândreşte cu o siluetă de domnişoară doar din regim şi sport

Primul gând când am văzut-o câte kilograme a topit Monica Anghel a fost că îndrăgita cântăreaţă a apelat la intervenţia cea mai în vogă, gastric sleeve. Am aflat însă că nu a fost deloc vorba despre măiestria chirurgului bariartric, ci doar de aceea a nutriţionistului, a fizioterapeutului, a kinetoterapeutului şi a psihologului. Monica a luat decizia de a scăpa de kilogramele în plus după operația suferită la coloană, în urmă cu 2 ani, medicii sugerându-i că ar fi indicat pentru sănătatea ei să scadă în greutate.

În ultimii doi ani, Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme, cu dietă strictă și o viață activă. A urmat regimul disociat și a slăbit rapid, în primele 5 luni, 20 de kilograme, apoi pe restul le-a dat jos treptat.

Citeşte şi: Ingredientul care ARDE caloriile după o masă copioasă. Folosește-l în preparatele tale!

Ce presupune regimul disociat?

Regimul disociat este unul dintre cele mai populare. Unii spun că este şi extrem de simplu de urmat. De ce? Pentru că, în mare, nu este chiar atât de plictisitor precum altele. Monica Anghel a povestit chiar ea ce anume presupune regimul cu care a slăbit atât.

3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.”, a detaliat artista în ziarul Click.

“Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Mă frustra puțin ideea, însă știam de la soțul meu că așa se întâmplă – după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar și organismul se obișnuiește cu un anumit regim de alimentație și nu mai reacționează așa surprins”, a explicat vedeta, care are şi o veste pentru admiratorii ei. Are multe secrete de împărtăşit în ceea ce priveşte slăbitul şi o va face într-o carte pe care o va scrie.

Citeşte şi: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Artista vrea să scrie o carte

Şi asta, în primul rând, pentru că s-a cam săturat că anumite firme producătoare de aşa-zise pastile-minune de slăbit să-i folosească abuziv imaginea. În condiţiile în care nici măcar nu s-a atins de asemenea produse, Monica Anghel vrea să-şi lămurească fanii cu o… carte.

Vedeta ar vrea ca toată lumea să ştie că această luptă cu kilogramele e greu de dus de unul singur şi ci, uneori, e obligatoriu să se apeleze la serviciile unor profesioniști. Înfometarea nu ajută. Şi nici pastile miraculoase nu există. Monica Anghel nu acceptă să-și păcălească admiratorii sub nicio formă, așa că își dorește ca aceștia să reușească să scape de kilogramele în plus în mod natural, sănătos, asemeni ei. 

Vreau să scriu o carte împreună cu o prietenă, despre procesul meu de slăbire, în care să explic toate etapele. Sunt multe site-uri care se folosesc de imaginea mea ca să își vândă produsele de slăbit și cu care nu am nici o legătură. Sunt oameni care îmi scriu și mă întreabă de ele”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Anghel.

 

Comentarii: