LIFESTYLE

Se retrage sau nu de la națională? Cristina Neagu spune ce gândește

Ratarea calificării la olimpiadă nu i-a picat bine handbalistei, de patru ori cea mai bună din lume. Ba mai mult, dezamăgită și, probabil, obosită, Cristina Neagu a recunoscut c-o bate gândul ăla care pare să-i sperie pe iubitorii handbalului românesc: ia în calcul să se retragă de la echipa națională.

”M-am gândit la o despărțire de națională, mai ales după ce am ratat calificarea la Olimpiadă, m-am gândit că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag. Există această posibilitate, ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa națională”, a spus Cristina Neagu, într-un interviu acordat pentru BRD.

Însă până atunci și dacă se va întâmpla așa, Cristina Neagu a făcut show, cu puțin timp în urmă în tricoul naționalei, care a zdrobit Macedonia de Nord cu 33-22, în barajul pentru Mondial.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

11 goluri pentru Cristina

Cristina Neagu, cu 11 reușite, a purtat naționala lui Adi Vasile către o victorie liniștitoare în vederea returului de la Skopje. Starul tricolorelor a avut o zi de grație, amintind de cine este și ce poate.

După o primă repriză în nota echipei, Neagu s-a dezlănțuit în partea secundă, când i-a intrat orice. Gol din orice acțiune, reușite spectaculoase, pase de efect. Poate cu excepția celei din ultimele secunde ale jocului, când a încercat să-i dea mingea pe la spate pivotului, însă nu a mers combinația.

România condusă de Cristina Neagu din teren s-a asigurat astfel că nu merge cu emoții pe terenul adversarelor, având un plus de 11 goluri, și că nu ne vom chinui prea tare ca să ajunge la campionatul mondial.

 

 

 

 

Comentarii: