LIFESTYLE

Viorel Lis, doborât de pandemie: ”Am o semipareză!”

Chiar dacă îi vedem veseli și glumeți mai tot timpul, chiar și acum, în vremea coronavirusului care a dat tuturor viața peste cap, soții Lis nu trec prin momente tocmai fericite. Și asta pentru că problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au accentuat, în ultima vreme.

Chiar fostul edil al Capitalei a mărturisit pentru impact.ro că se confruntă cu o situație complicată și dacă n-ar fi avut-o pe Oana, nu știe cum s-ar fi descurcat.

„Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a spus fostul primar general.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Soție, asistentă, psiholog

Oana Lis este cea care are grijă de tot, de ceva vreme. Și nu se plânge, ba chiar încearcă să gestioneze situația pentru ca lui Viorel să-i fie bine. Are grijă de psihicul soțului, întreținând atmosfera cu glume și făcându-i poftele și îi este alături în orice moment.

„Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața.

Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a povestit Oana Lis.

 

 

 

 

Comentarii: