X

SECRETELE oamenilor care arată mai TINERI decât sunt în realitate

Toata lumea cauta sa fuga de “efectele adverse” ale trecerii timpului. Desi varsta ne confera intelepciune, imbatranirea aduce cu sine riduri si pete. Totusi, sunt oameni care, in ciuda varstei pe care o au, par mult mai tineri.

Care sunt secretule acestor oameni care pare ca au gustat apa din fantana tineretii? Potrivit celor de la earthables.com, iată-le:

Se simt tineri

Oamenii care arata mai tineri decat sunt in realitate, se si simt mai tineri. Nu intra in tiparele “batranilor”, au inima tanara si privesc batranetea cu optimism.

Sunt flexibili

Oamenii tineri sunt mai maleabili, accepta lucrurile asa cum vin si nu se impotrivesc valului. In in timp ce batranii sunt fixisti si risipesc energia pe lucruri marunte si de multe ori inutile. Grijile sunt ca un balansoar, iti da o preocupare dar nu te duce nicaieri. Dar cu siguranta iti vor aduce riduri.

Foto: Pinterest.com

Au un animal de casa

Studiile spun ca un animal de casa aduce beneficii fizice si mintale. Scosul cainelui la plimbare, de exemplu, te ajuta sa faci mai multa miscare. In plus, compania cuiva imbunatateste starea de bine.

Dieta pentru MENOPAUZĂ

Cum readuci pasiunea în cuplu și după ce ai copii

De ce NU este bine să mimezi orgasmul

Ințeleg importanta somnului

Somnul este o parte esentiala a starii de sanatate. Un somn de mai putin 6 ore pe noapte poate insemna o multime de probleme de la incapacitatea de a te concentrare la stare de spirit scazuta, crestere in greutate, sistem imunitar slabit. Un somn de 7-8 ore pe noapte este indicat pentru a te pastra tanar, chiar daca esti batran.

Cântă

Nu conteaza daca ai voce sau nu. Efectele cantatului sunt miraculoase in pastrarea spiritului tanar. Desi nu s-a stabilit cu exactitate cum anume actioneaza cantatul asupra sanatatii, se pare ca fie datorita respiratiei, fie datorita eliberarii hormonilor de reducere a stresului, muzica te face mai optimist si te intinereste.

Foto: Pinterest.com

Fac mișcare

Orice forma de miscare te ajuta sa te mentii tanar. Exercitiile fizice tin stresul departe, te fac sa fii in forma, cu alte cuvinte, tin batranetea departe.

PIZZA DIETETICĂ cu blat de spanac și topping de ouă de prepeliță

EVITĂ să mănânci aceste alimente PE STOMACUL GOL! Vezi și DE CE!

Stilul SPORTIV, de la accesoriile sportive la părul alb/ NEW LOOK

Au simțul umorului

Simtul umorului te face sa ai o atitudine degajata, sa fii fericit si zambitor si sa arati mai tanar decat esti.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro