LIFESTYLE

Secretul performanțelor din tenisul de masă? Antrenorul dă indicații și în cârje în cantonament!

Viorel Filimon, antrenorul lotului național feminin de tenis de masă, le dă indicații fetelor la antrenamente de pe scaun pentru că în următoarele două săptămâni nu are voie să calce pe picior din cauza operației pe care a suferit-o la genunchiul drept.

Dar nimic nu îl poate ține departe de fetele sale! Cu două zile înainte de cantonamentul de la Constanța, antrenorul echipei naționale de tenis de masă feminin a suferit o intervenție chirurgicală la rotulă și menisc la genunchiul drept.

Nu e o mare greutate pentru mine, pentru că să supraveghezi în condițiile acestea restrictive e mai ușor decât înainte„, explică Viorel Filimon, completat de celălalt antrenor, de la lotul național masculin de tenis de masă.

Trebuia să stea 2 săptămâni minim acasă, nu are voie să calce în picior, dar nu poate să stea departe de sală„, spune Andrei Filimon.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Gu gândul la medaliile olimpice

Fetele și băieții de la loturile naționale sunt deja la al treilea cantonament la mare și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor relua competițiile. La fel și profesorii lor.

Andrei Filimon, antrenorul băieților,  recunoaște că i-a fost greu să stea în casă două luni și jumătate, mai ales că înainte de pandemie era mai tot timpul plecat în cantonamente și pe la concursuri.

A trebuit să stăm destul de mult în casă, a fost destul de greu, dar a trecut, sper să fie pentru ultima dată„, mărturisește antrenorul lotului național masculin de tenis de masă.

Antrenorul care le pregătește pe cele mai bune fete la tenis de masă din Europa speră ca la Jocurile Olimpice de la Tokyo de la anul, să se întoarcă acasă cu o medalie olimpică! Este visul nostru! Pentru asta muncim și ne pregătim!”, spune Viorel Filimon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: