RELATII

Semnele care îţi arată că iubești un bărbat care NU te merită

Foto: Pinterest.com

O orice relație, cu atât mai mult una de dragoste trebuie să dai … ca să primești înapoi. Cuplurile care reușesc să își găsească echilibrul au parte de o relație puternică și sănătoasă. Aprecierea și efortul sunt caracteristici importante într-o relație, dar în viață se întâmplă ca o persoană să fie cu adevărat prețuită doar după ce nu mai este.

Există momente în viața unei femei în care aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care aceasta le investește și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care nu știu să răspundă dragostei din cauza faptului că se iubesc mai mult pe ei înșiși.

Iată care sunt câteva dintre semnele care îți arată că un bărbat nu te merită, potrivit site-ului powerofpositivity.com:

Primește, dar nu oferă

O relație fericită presupune doi oameni care iau, dar și oferă, în mod egal. Este vorba despre timp, dragoste, resurse și spațiu. Dacă cel de lângă tine îți ia toate acestea, dar nu ți le oferă la rândul lui, este clar că nu te merită.

De cele mai multe ori, îți arată cât de fericit este alături de tine doar pentru a te încuraja să continui cu acest comportament, dar nu depune niciun efort pentru a te răsplăti.

Boala care chinuieşte milioane de oameni: Efecte extrem de dure asupra vieţii

Care sunt cele două lucruri pe care femeile le PREFERĂ în locul sexului

Dormi lângă el! Iată de ce somnul tău va fi mai plăcut

Este mai bine să te îndepărtezi de partenerul tău dacă nu îți demonstrează că și el ține la tine, pentru că va ajunge să te șantajeze emoțional doar ca să te țină lângă el.

Minciuni și dezamăgiri

Încrederea este pilonul oricărei relații, iar minciunile și dezamăgirile constante reprezintă calea sigură spre o despărțire.

Partenerul tău nu îți spune niciodată unde merge și ce face, iar dacă vrei să știi îți spune că îi ceri prea mult? Atunci este clar că ceva nu merge și demonstrează că tu ai trecut pe planul doi.

Dacă începe să te mintă foarte mult, cu siguranță nu te respectă și nu apreciază nici prezența ta în viața lui.

Detaliile pe care bărbații NU le observă niciodată la femei

TOP /Poziții sexuale prin care ARZI foarte multe calorii

Suferi de insomnie? Ține aceste plante în dormitor și vei scăpa de ea

Partenerul tău trebuie să știe că lângă tine se va simți minunat și să conștientizeze rolul pe care tu îl ai în viața lui. Dacă încearcă tot timpul să te înlocuiască și să găsească altă companie, este clar că nu te merită.

Foto: Pinterest.com

Insulte

Fiecare cuplu trece prin momente mai dificile, dar dacă partenerul tău te insultă de fiecare dată când este supărat, atunci trebuie să analizezi mai bine relația.

De cele mai multe ori, vorbele spuse într-un acces de furie sunt regretate, dar, cel mai adesea, acestea sunt adevărate.

Ai probleme cu greutatea? Ce trebuie să faci ca să slăbeşti

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din antichitate

CÂT DE DES trebuie să ne spălăm pe cap în funcţie de TIPUL de păr avut

Dacă ești jignită în mod constant înseamnă că partenerul tău nu te apreciază. S-ar putea să te considere un obiect, o modalitate prin care acesta își satisface nevoile, dar nu o persoană pe care să o iubească. De fapt, s-ar putea să îi facă plăcere să te vadă cum suferi din cauza lucrurilor pe care ți le spune.

Foto: Pinterest.com

Lipsa de sprijin

Viața te pune în fața unor provocări și dificultăți pe care nu le poți anticipa niciodată. Sprijinul celui de lângă tine în cele mai grele momente este vital pentru a reuși să le depășești, dar dacă nu poți conta pe el pentru asta atunci poate că ar trebui să te gândești mai bine la relația voastră.

Sprijinul pentru alte lucruri, cum ar fi participarea la evenimente importante din viața ta sau suportul financiar este foarte important și poate afecta foarte mult calitatea vieții voastre de cuplu.

De ce este important ca berea să aibă SPUMĂ

Detaliile pe care bărbații NU le observă niciodată la femei

Conopidă întreagă la cuptor / REȚETE SIMPLE

Dacă nu sărbătorește niciodată cu tine bucuriile și victoriile tale și chiar este răutăcios, discreditând tot ceea ce ai făcut, atunci clar nu te merită. Indiferența și comentariile permanente sunt, cu siguranță, semne care arată că trebuie să cauți pe cineva mai bun lângă tine.

Comentarii: