LIFESTYLE

Senzațional! Jennifer Lopez a pus ”obligații matrimoniale” pentru Ben Affleck în contractul prenupțial

JLo şi Ben Affleck au de gând să-și ducă până la altar povestea de amor, de data asta. S-au logodit, ea s-a mândrit cu inelul masiv cu diamant, și acum fac planuri de nuntă.

Nu e însă o premieră pentru Jennifer Lopez şi Ben Affleck care s-au mai iubit timp de doi ani, şi s-au logodit pentru prima oară în noiembrie 2002. Doar că s-au despărţit chiar înainte de nuntă, în 2004.

Iar dacă prima dată, actorul i-a dat logodnicei un inel cu piatră roz, de 1 milion de dolari, acum inelul e cu piatră verde și a costat 5 milioane de solari. Doar că deși love is in the air, Jen pune anumite condiții înainte de cununie.

CITEȘTE ȘI: Indiciile ciudate care dezvăluie ca ești bună la pat

De câte ori trebuie să facă sex cu nevasta

Dar nu vă gândiți că cea mai șocantă clauză din contractul prenupţial pe care Jennifer Lopez i l-a pus în față actorului Ben Affleck ține de bani.

Nici vorbă. Tabloidele au dezvăluit că una dintre pretenții vizează îndatoririle conjugale ale lui Ben: diva îi cere să facă sex de cel puțin 4 ori pe săptămână, scrie American Post. Iar el ar fi acceptat deja să semneze prenupţialul cu caracter sexual.

 

 

 

 

Comentarii: