LIFESTYLE

Serena Williams dă din casă: Sfatul oferit de Oprah care i-a schimbat viaţa

vox.com

Serena Williams a vorbit în cel mai recent interviu acordat unei reviste pentru femei despre mariajul ei cu antreprenorul Alexis Ohanian. Totodată, ea a dezvăluit sfatuit prețios despre dating pe care i l-a oferit Oprah, în urmă cu ceva timp.

Tenismena și soțul ei s-au cunoscut în 2005, la Roma. Serena nu auzise niciodată de fondatorul Reddit, care tocmai ieșise dintr-o relație amoroasă de 5 ani. Serena și Alexis și-au anunțat logodna în decembrie 2016, după o relație secretă de mai bine de 15 luni. În noiembrie 2017 cei doi s-au căsătorit, la două luni după ce s-a născut fiica lor, Alexis Olympia Ohanian Jr.

CITEȘTE ȘI: Serena Williams NU sărbătoreşte ziua de naştere a fiicei sale. Motivul este total neaşteptat

Reflectând la tot ce s-a întâmplat în aproape 3 ani, Serena recunoaște pentru Allure că nu s-a gândit că-și va găsi un soț atunci când l-a cunoscut pe Ohanian, la Hotelul Roma Cavalieri, în mai 2005. „Eram atât de ocupată cu munca, de a fi cea mai bună și de a lucra din greu, și cred că încă mai sunt”, a mărturisit sportiva. Apoi și-a dat seama că poate avea o carieră de succes și să aibă un partener care s-o iubească, în același timp, lucru pe care nu-l mai trăise niciodată.

Sfatul oferit de Oprah

Serena Williams crede că relația cu soțul ei este puternică datorită unui sfat pe care Oprah i l-a oferit în 2002. „Să nu lași niciodată pe cineva să-ți înfrâneze entuziasmul”, i-ar fi spus vedeta de televiziune sportivei americane. „Alexis mă pune în lumină, chiar dacă nu vreau să fiu (…) Acum simt că pot străluci foarte tare și încă fac tot ce vreau să fac”, a dezvăluit Serena.

CITEȘTE ȘI: Dieta Serenei Williams: Meniul minune al jucătoarei de tenis după naștere

Serena Williams s-a iubit anterior cu anternorul ei francez Patrick Mouratoglou, de 48 de ani, a cărui relație cu sportiva americană a dus la destrămarea căsniciei sale. Povestea lor de dragoste a făcut furori în 2013, când frumoasa soție a acestuia, Clarisse Mouratoglou, a cerut în instanță divorțul de tatăl celor doi copii ai săi.

Comentarii: