RELATII

Sexul „de împăcareˮ NU funcționează întotdeauna

Foto: Pinterest.com

 

Se pare că sexul după o ceartă pare o idee bună doar atunci când vine din partea unui bărbat. Femeilor, nu prea! Cel puțin, așa au aflat cei de la Universitatea Bucknell din Pennsylvania în urma unui sondaj care de-acum ne face să ne gândim de două ori înainte să calmăm lucrurile în dormitor.

74 de bărbați și femei au pus pe foaie acțiuni sau comportamente despre care cred că pot îndrepta un conflict. Apoi, lista a fost împărțită pe categorii și arătată unui grup separat, în care 164 de bărbați și femei le-au punctat pe cele mai eficiente, din punctul lor de vedere.

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din antichitate

De ce SE SATURĂ femeile de sex

Boala cu transmitere sexuală care se poate manifesta DUPĂ 3 ani! La ce trebuie să fi atent/ă!

Suprize, surprize: dacă bărbații au votat în majoritate sexul, femeile consideră că ar fi mai plăcut ca partenerul să petreacă mai mult timp alături de ele sau, eventual, să îşi ceară scuze sau chiar să le implore să fie iertaţi, notează site-ul eurekalert.org.

„Toate astea arată că depui efort pentru relațieˮ, consideră T. Joel Wade, profesor de psihologie la universitatea în cauză.

ATENȚIE! Cum să alegi CORECT un prezervativ. Diferă de tot ce știai!

Trucurile care te ajută să ai o relație fericită: Ce trebuie să faci

Interesant mai este și faptul că bărbații au luat în calcul inclusiv varianta treburilor casnice și a complimentelor. Așadar, dacă eşti bărbat, cântărește bine opțiunile: cea mai bună soluție pare a fi să alegi un film romantic, la finalul căruia să izbucnești în lacrimi 🙂

Foto: Pinterest.com
Comentarii: