MODA

Sfaturi pentru ţinuta ideală: Ce să NU porţi pe caniculă

womanandhome.com

Mătase

Poate că o rochie de mătase e visul verii, dar noi îți recomandăm să o scoți doar noaptea la plimbare și să o lași acasă atunci când e prea cald afară! Pe lângă faptul că nu lasă pielea să respire, ea nu e deloc subtilă atunci când vine vorba de dezvăluirea petelor de transpirație sau de umezeală. Soluția: hainele din bumbac natural și din in, superioare din acest punct de vedere!

Negru sau gri

Nu credem că mai e vreo surpriză pentru cineva faptul că negrul e interzis atunci când vine vorba de caniculă, pentru că are obiceiul nesuferit de a atrage căldura. Dar nici griul nu e mai prietenos din acest punct de vedere: poartă un tricou în această nuanță și vei vedea cât de repede se observă că ai transpirat. Cu totul altfel stau lucrurile cu albul sau cu nuanțele intense!

Inele cât cuprinde

Dacă mergi la o plimbare pe sub razele fierbinți ale soarelui, vei descoperi de ce inelele sunt cea mai proastă soluție în materie de bijuterii pe timp de caniculă. Alege cercei mari, statement, și vei reuși să strălucești ca nimeni alta, fără a simți că te topești pe caldarâm, recomandă divahair.ro!

CITEȘTE ȘI: Cum să porți corect dresul. Din trucurile lui Kate Middleton

O salopetă lungă

Cum vine căldura, corpul nostru ne oferă imboldul de a merge la mare, de a ne dezveli trupul și de a-l învălui în costume de baie sumare și pantaloni scurți. Ce se află la polul opus? Salopetele lungi, care blochează orice avans al aerului asupra pielii noastre înfierbântate. Apelează, în schimb, la rochii vaporoase, fie ele scurte sau lungi, sau la mult iubiții shorts!

Sandale cu multe curelușe

Curelușele îți strâng picioarele umflate de căldură ca într-o menghină, de parcă nu ai mai avea nicio șansă de a scăpa vreodată de caniculă. Dar acest item, oricât de atrăgător ar fi, poate să pună probleme și sănătății tale, așa că sfatul nostru este să faci tot posibilul pentru a te ține departe de el pe timp de căldură nimicitoare. În schimb, alege sandale și papuci cât mai simpli!

CITEȘTE ȘI: 10 trucuri pentru ţinută: Hainele tale pot părea mult mai scumpe decât sunt în realitate

Blugi skinny

Deși acest model de jeans nu se mai poartă de câțiva ani, recunoaștem că mai cădem în capcana nostalgiei din când în când și alegem o astfel de pereche. Cu toate acestea, noi ne ținem departe de ei în lunile calde de vară și te sfătuim să procedezi și tu la fel! Alege pantaloni cu model culottes, din materiale ușoare, răcoroase!

Comentarii: