LIFESTYLE

Simona, ai ”preparator fizic” full time? Toni Iuruc, iubitul ei, o antrenează pe Halep în sală, în Australia

Simona, ai ”preparator fizic” full time? Toni Iuruc, iubitul ei, o antrenează pe Halep în sală, în Australia

Marți este ziua în care Simona Halep debutează în primul turneu de Grand Slem al anului, de fapt primul dintre cele patru pentru care se bat toți să le aibă în palmares, Australian Open. Simona are deja un Roland Garros, un Wimbledon și a prins și o finală la Antipozi, așa că n-ar fi nicio surpriză pentru nimeni. Mai ales că iubirea i-ar putea da aripi campioanei noastre.

La Melbourne, Simona nu a plecat singură, ci împreună cu iubitul ei. Trage tare la sală, dar o face zâmbind, pentru că îl are alături, la fiecare antrenament pe Toni Iuruc. E atât de fericită încât chiar ea a postat pe Instagram mai multe imagini cu iubitul său, Toni Iuruc, cu mesajul sugestiv: „Nu uita să zâmbești”.

Citește și:  Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

 ”Vreau să câștig Australian Open!”

Simona Halep a vorbit, într-o conferință de presă, despre situația din Australia și despre revenirea antrenorului Darren Cahill.

„Vreau foarte mult să câștig Australian Open, dar va fi greu. Asta și din cauza vremii. Temperatura se schimbă. E foarte cald, iar după aceea se face frig. Asta nu e ușor pentru mine. În plus, e și umiditate foarte mare.”, le-a spus australienilor fostul lider WTA , scrie Gazeta Sporturilor.

”E bine că am venit mai devreme aici și m-am obișnuit cu terenul și cu atmosfera. Sunt pregătită de startul turneului. Sunt mai pregătită decât anul trecut, dar rezultatele nu se văd în doar câteva meciuri. E minunat că Darren Cahill e din nou cu mine. Colaborăm excelent. Am multe de învățat de la el”, a mai declarat Simona Halep

 

 

Comentarii: