LIFESTYLE

Zăvoranca spune adevărul despre moștenirea de la Mărioara! Ce sumă fabuloasă a ridicat doar într-o zi din bancă

Divă de Dorobanți, crescută, trăită într-o vilă de pe ”Andrei Mureșanu” în buricul târgului, Oana Zăvoranu a ținut mereu să amintească publicului că a crescut în puf de mică și că nu e o parvenită.

Zăvoranca este, fără îndoială, o fată de bani și, după ce mama sa a murit, a devenit și o bogată moștenitoare. S-a tot scris că Mărioara i-a lăsat fiicei ei o avere amețitoare, însă Oana s-a ferit mereu să spună exact câți bani a primit moștenire, precizând de fiecare dată că nu ar fi chiar atât cât a speculat presa de scandal.

Între timp, Zăvo a devenit femeie de afaceri, și-a deschis o clinică de sănătate, a lansat propria marcă de parfum și ar fi investit cum trebuie căci ar fi ieșit pe plus.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Era să rămână fără banii Mărioarei

Oana Zăvoranu n-a spus niciodată exact cam cât a moștenit de la Mărioară, dar a încercat să le răspundă, oarecum, curioșilor care o întreabă ce avere are.

Vedeta și-a amintit că Mărioarei Zăvoranu nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze banii, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a mărturisit Oana, la Antena Stars.

 

 

Comentarii: