LIFESTYLE

Simona Halep, cu mari emoții în fața unui nou început: De ce s-a temut mai mult la primul ei turneu după ridicarea suspendării

Simona Halep, cu mari emoții în fața unui nou început: De ce s-a temut mai mult la primul ei turneu după ridicarea suspendării. În avionul care a dus-o la Miami, la prima competiție după suspendarea de un an și jumătate din tenis, Simona Halep a dezvăluit că i-a spus mamei sale că are mari emoții deoarce nu știa la ce să se aștepte din partea oamenilor.

Totuși, a avut parte de o atmosferă extraordinară, care a făcut să simtă că parcă nu a lipsit din circuite.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, după coșmarul îndurat: A relatat, pas cu pas, de când a aflat acuzația de dopaj, la suspendarea de 4 ani și procesul de la TAS

Simona Halep, cu mari emoții în fața unui nou început: De ce s-a temut mai mult la primul ei turneu după ridicarea suspendării

„Simțeam că nu știu la ce să mă aștept de la oameni, la Miami. Cum va fi să fiu din nou în vestiar, în restaurantul jucătorilor. Toată această rutină pe care nu am făcut-o timp de aproape doi ani părea nouă pentru mine. Iar când am ajuns la fața locului, dragostea pe care am primit-o de la oamenii care lucrează la turneu, de la oamenii de la securitate și de la toți cei din jur, dar și de la jucători, m-a ajutat să uit totul. Și m-am simțit ca și cum nu am fost niciodată suspendată.

Așa că a fost un sentiment grozav, o energie grozavă și am fost foarte fericită în adâncul sufletului meu că sunt, din nou, parte a tenisului, a acestui sport pe care îl iubesc. Așa că, pentru mine, a fost o experiență minunată, mult mai bună decât mă așteptam. Și asta m-a făcut să simt că, OK, acum vreau să mă întorc și să dau tot ce am mai bun și să văd cât de bună pot fi în continuare”, a declarat Halep într-un interviu pentru Associated Press, citat de gsp.ro.

Simona a mai povestit că suspendarea a fost ca un calvar pentru ea, pentru că nu putea să se concentreze pe antrenamente, fiind nesigură de viitorul în tenis.

„A fost dificil să continui să mă antrenez cu concentrare și cu determinare, pentru că nu știam ce va fi. După prima decizie, a fost foarte dificil să rămân mă antrenez în fiecare zi, pentru că nu știam dacă vor fi mai fi trei ani sau mai puțin. A fost dificil de gestionat”.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a câștigat războiul cu ITIA: Care a fost reacția agenției internaționale după publicarea verdictului

Acum, că s-a întors pe terenul de joc, Simona Halep spune că trebuie să-și controleze sentimentele pe care le are, chiar dacă nu e ușor.

Comentarii: