LIFESTYLE

Simona Halep, nuntă de vis la Cazinoul din Sinaia! Detalii inedite, cât va cheltui marea campioană

Pe 13 noiembrie va avea loc nunta anului în România: Simona Halep și Toni Iuruc vor spune da în biserică și vor petrece cu invitații lor, mai apoi, în Sala Oglinzii a Cazinoului din Sinaia.

Fostul lider WTA și afaceristul s-au cununat civil anul trecut, în septembrie, și au așteptat ca lucrurile să se liniștească și să poată face petrecerea așa cum au visat.

Nu s-au uitat la bani. Așa că doar pentru închirierea locației au scos 20.000 de euro, conform Playsport.ro. Simona Halep a închiriat întregul Cazino Sinaia, iar grandioasa petrecere va avea loc în Sala Oglinzii, care are o capacitate de aproape 600 de persoane. Cam aproape de numărul invitaților, însă deocamdată, sursa anterior citată susține că Iuruc și Halep n-au făcut încă diligențele.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Dar mai mult ca sigur că vor fi celebrități multe pe metru pătrat: Gică Hagi, Gică Popescu, Ion Țiriac, Ilie Năstase și chiar Nadia Comăneci.

De masă, se vor ocupa organizatorii, iar pretențiile miresei și ale mirelui ar fi fost – conform playsport.ro – ca meniul de aproape 2oo de euro să fie o combinație între stilul tradițional machedonesc și bucătăria ultra-modernă.

De dansul din Sala Oglinzii au fost însărcinați să se îngrijească, printre alții, Smiley și Loredana Groza, dar nu are cum să lipsească o trupă machedonească care să încingă ringul.

 

 

 

 

 

Comentarii: