Misterul cadoului de nuntă de la Gigi Becali pentru George Simion a fost dezlegat: îi dă două tone de brânză de oaie, dar nu de la oile lui!

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Ne ajută mulți din apropiații noștri, iar domnul Becali este un om patriot și credincios, ne ajută și el. Va veni doar la cununia religioasă, dânsul nu mai merge de mult la petreceri.”, a fost anunțul făcut ieri de George Simion, în direct la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Și a făcut rapid înconjurul României. Cum că latifundiarul din Pipera, crescător recunoscut de ovine, îi oferi cadou de nuntă liderului AUR brânză de la oile sale, pe care Becali la mulge uneori el în persoană.

Simion se însoară pe 27 august și face mare nuntă în poieniță la Măciuca, acolo unde a invitat tot poporul și sunt așteptați zeci de mii de invitați. Becali s-a oferit să dea o mână de ajutor cu ale gurii, dar a lămurit astăzi și misterul cadoului de tone în telemea de oaie.

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.
Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a spus finanțatorul FCSB, pentru Fanatik.ro.

”Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de kile de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche”, a mai precizat Becali. Care a mai recunoscut pentru Fanatik și ce l-a îndemnat să facă el cheltuială pentru nunta lui Simion.

”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus exclusivitate Becali.

 

 

 

 

Comentarii: