HOROSCOP

HOROSCOP 12 august 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec oate ar fi momentul să revizuiești bugetul, ca să te poți încadra cu toate plățile. Tot felul de chestiuni administrative îți ocupă o bună parte a zilei. E supărător, dar va fi o adevărată eliberare să le rezolvi.

Taur
Este bine să fii atent la ce spui şi să fii cât mai înțelegător în relaţiile parteneriale. S-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu ideile tale. Exprimă-te cât mai limpede, pentru a nu fi înţeles greşit!

Gemeni
Este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă din cauza unor dificultăţi financiare. Se pare ca nu îţi vei putea onora o obligație financiară, din motive independente de tine.

Rac
Apar răsturnări de situație și probabil e mai ușor să te lași dus de val decât să tot ajustezi din mers. Ai ocazia să-ți diversifici viața socială, să intri în noi grupuri sau să faci parte dintr-o nouă organizație.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Nu ești la nivelul tău obișnuit de acțiune, dar nici nu ești pregătit să renunți. Ești mai emoțional, mai spontan și iei decizii din instinct, ceea ce nu-ți prea stă în fire.

Fecioară
Ești plin de compasiune și nu vrei să superi sau să jignești pe cineva, chiar dacă asta înseamnă să te lași deoparte. Poate există metode mai bune de a reacționa, fără să-ți neglijezi propriile nevoi.

Balanță
Latura ta seducătoare iese la iveală la întâlnirea cu un potențial partener romantic. Dar și în celelalte relații ești charismatic și emani putere de atracție și influență.

Scorpion
Ai vrea să-ți fie ascultat punctul de vedere, de aceea faci mari eforturi să te faci înțeles. Poți avea succes dacă ești dispus să asculți, la rândul tău.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Te-ai implicat în prea multe proiecte, iar viața ta socială e intensă, poate chiar pierzi nopți de pe urma cărora nu-ți lași timp de refacere. Mâncarea sănătoasă însoțită de exerciții fizice poate face minuni.

Capricorn
Fie că ții un discurs sau joci într-o piesă, ai ocazia să te exprimi într-un mod artistic, ceea ce este o schimbare plăcută pentru tine. O ieșire din rutina ta disciplinată e tot ce aveai nevoie.

Vărsător
Ai parte de schimbări în ceea ce privește aspectele vieții domestice, care-i implică la fel de mult și pe ceilalți membri ai familiei. Dacă ești singur, te poți muta într-o nouă casă.

Pești
Deși păstrezi o atitudine misterioasă, spui ce trebuie, când trebuie, iar asta e de ajuns ca să duci dialogul mai departe. Nu te lăsa antrenat în conflicte, dacă nu te privesc.

 

 

 

Comentarii: