LIFESTYLE

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe ritmurile lui Bittman

De ieri, Simona Halep se numește și Iuruc. Iar la cununia și petrecerea de vis au fost poftiți 300 de invitați. Printre aceștia s-au aflat Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Năstase, dar și alte nume importante din sportul românesc.

Dan Bittman i-a cântat Simonei Halep și lui Toni Iuruc la începutul petrecerii, iar cei doi au radiat de fericire. Loredana Groza le-a cântat ”Bună seara iubito”, și mirii au fost foarte emoționați de acest moment special.

Antrenorul Simonei, Darren Cahill, a fost marele absent de la eveniment, dar a postat un mesaj: „Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Moment inedit, cu Gică Hagi

Simona și soțul ei au dansat toată seara. Până la ora 2:00, când, pentru a respecta legea, s-a spart petrecerea. Momentul de maximă distracție la nunta celei mai bogate tenismene românce a fost Pamporeea, un dans machedonesc pe care l-a încins alături de unul dintre idolii săi din copilărie, Gică Hagi, cu care are o relație foarte bună. Simona l-a prins pe Hagi de mână, iar Toni Iuruc a fost înconjurat de ”Regele Fotbalului” și soția acestuia.

Melodia pe care aceștia au dansat este ”Unu-i Gică Hagi”, una pe care Simona Halep și familia ei iubește să danseze la petreceri. Iar fostul număr 1 WTA n-a ratat acest moment la nunta ei, unde l-a avut ca invitat de seamă pe Gică Hagi. Pentru acest moment, sportiva și-a schimbat și încălțările, preferând niște pantofi fără toc, scrie Fanatik.

 

 

 

Comentarii: