REVIEW

Simplu şi rapid: Cum să răceşti băuturile în doar 10 minute

littlerockcosmeticsurgery.com

Prietenii ti-au facut o vizita neasteptata si nu te-ai pregatit pentru a-i servi cu ceva sau pur si simplu ai uitat sa pui sticla de vin la racit inainte sa ajunga musafirii la cina? Stim un truc simplu si eficient pe care il poti folosi oricand pentru a raci o sticla de vin in doar 10 minute.

CITEȘTE ȘI: Specialiștii ne dau o veste proastă: Cât timp ai la dispoziție pentru a bea vinul după ce ai desfăcut sticla

De ce ai nevoie? Doar de un prosop de bucatarie si un spatiu gol in congelator. Spala prosopul cu apa rece pana se imbiba complet, apoi stoarce-l putin (pentru un efect si mai rapid poti sa nu il storci deloc, dar cu siguranta vei uda ceva mai mult blatul din bucatarie).

Intinde-l pe blat si infasoara sticla in el, apoi baga sticla la congelator. Las-o acolo aproximativ 10-12 minute. Zece minute mai tarziu vei obtine o sticla de vin suficient de rece pentru a putea fi servita invitatilor tai, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.

CITEȘTE ȘI: Cum să alegi cel mai potrivit VIN când mergi la restaurant

Nu uita sa tii cont de volumul sticlei. Daca aceasta are 1l sau mai mult, dubleaza timpul in care sticla sta la congelator.

Simplu si eficient, nu? Incearca si tu trucul acasa, impartaseste-l si prietenilor tai si bucura-te intotdeauna un pahar de vin servit la temperatura corecta.

Comentarii: