LIFESTYLE

Șoc în Germania! Michael Ballack, într-o relație cu prietena fiului său mort în accident de ATV

Michael Ballack, fostul căpitan al naționalei Germaniei, a trăit clipe de coșmar în august anul trecut: fiul său cel mare, Emilio s-a murit strivit de un ATV cu care se plimba lânga casa lor de vacanță din Portugalia.

Băiatul de 18 ani al lui Michael Ballack pierdut controlul vehicului și o manevră greșită pe un teren viran a răsturnat ATV-ul peste el, iar Emilio a murit pe loc.

Fostul jucător al lui Chelsea și-a reproșat multă vreme faptul că el alesese ca, pentru o vreme, să rămână du cei trei copiii ai săi din relația cu fosta soție, în Portugalia. Ballack se recupera după o operație în urma căreia îi fusese extirpată o tumoare de pe cordul spinal, conform The Sun, citat de sportbull.ro.

Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Ballack, care a scăpat repede de perspectiva unui cancer, e în proces de recuperare după moartea fiului. Și s-ar fi apropiat suspect de mult de una dintre amicele lui Emilio. Nemții de la Bild scriu că Michael este într-o relație amoroasă cu Sophia Schneiderhan.

Cei doi ar fi fost văzuți vizitând Art Basel și comportându-se precum doi îndrăgostiți. Sophia are 21 de ani, e fiica unui medic, lucrează pentru Louisa Models și are 54,000 followers pe Instagram unde are profil privat.

Michael Ballack e unul dintre cei mai mari jucători ai naționalei Germaniei, pentru care a purtat banderola de căpitan de 98 de ori.

Comentarii: