LIFESTYLE

Șoc mondial! Shakira e gravidă? Imaginile care au pus lumea pe jar!

Bomba bombelor explodează după despărțirea anului în show-bizz-ul planetar, dintre Shakira și Pique. Prima șoc a fost când s-a anunțat că celebrul cuplu s-a destrămat. Nimeni nu și-ar fi imaginat că deși nu s-au căsătorit niciodată, artista și fotbalistul nu au viața perfectă pe care o afișau.

A doua lovitură a fost motivul pentru care s-a rupt lanțul de iubire. Gerard Pique ar fi tras la altă…poartă. Iar de curând a și fost surprins la o petrecere privată în capitala Suediei, în companie feminină, conform sportbull.ro.

Dacă blonda din imagini a fost în timpul relației cu Shakira sau e new entry, nu s-a aflat până acum. Și oricum atenția a fost monopolizată de cântăreața columbiană.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

De ce? Din cauza ultimului clip postat de Shakira pe rețelele sociale, în care artista columbiană dansează și promoveză show-ul la care participă, Dancing With Myself,care a stârnit multă rumoare.

„Shakira a trecut prin schimbări majore în viața ei în ultima vreme. În mijlocul mult mediatizatei despărțiri, cântăreața columbiană se confruntă cu zvonuri privind o posibilă sarcină. În noul clip, Shakira dansează pentru proiectul NBC la care lucrează.

Userii de pe sociale media au postat nenumărate comentarii legate de abdomenul Shakirei, care pare voluminos în timpul dansului. Shakira nu a făcut încă niciun comentariu pe aceast subiect, care, cu siguranță, ar indica un nou capitol în viața ei.”, a titrat Marca.

Comentarii: