LIFESTYLE REVIEW

Șoc! Pandemia de coronavirus a reușit ce n-a putut nimeni: să oprească cea mai longevivă producție din istoria televiziunii!

Pandemia de Covid-19 a lovit puternic în toată lumea, iar unul dintre domeniile cele mai afectate a fost divertismentul. Artiștii n-au mai cântat, s-au anulat concerte, actorii n-au mai jucat și s-au sistat și filmările.

Așa s-a ajuns la ceea ce nimeni nu credea vreodată. Pandemia globală a obligat unul dintre cele mai vechi seriale de televiziune să oprească producția sezonului 47. Este vorba despre „Tânar și neliniștit”, ale cărui filmări se sistează pentru prima dată din 1973 încoace.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Canalul CBS nu mai are episoade noi de transmis, iar din 27 aprilie a început să folosească reluări pe tronsonul orar destinat serialului. În aceeași situație se află și serialul „The Bold and the Beautiful”, tradus la noi „Dragoste și putere” (1987). Sezonul 34 a fost suspendat.

Serialul „Tânar și neliniștit”, care a debutat pe 26 martie 1973 în SUA, a ajuns şi în România în 1996, fiind difuzat de PRO TV, după care, de Acasă TV, până în 2015. Din 16 decembrie 2019, serialul a revenit la PRO 2 (fosta Acasă TV), cu sezonul numărul 23, care a fost difuzat în SUA în anul 2010. Cea mai longevivă eroină a producției a fost Katherine (foto), interpretată de actriţa de Jeanne Cooper. Ea a apărut în serial de la debutul acestuia, din 1973, până în 2013, când a murit la 84 de ani.

 

 

 

 

Comentarii: