LIFESTYLE

După ”relaxare”, divorțul? Soția lui Ilie Năstase l-a anunțat pe fostul senator că se vor despărți

În loc să aniverseze un an de căsnicie în acte, Ioana și Ilie Năstase ar fi decis să o ia pe drumuri separate. Mai bine zis, Ioana este cea care ar fi pus piciorul în prag, iar Click scrie că cei doi soți deja nu mai formează un cuplu.

Și nu ar mai fi nici loc de împăcare, pentru că Ioana și Năstase nu ar mai locui împreună. Nevasta cu numărul 5 nu mai vrea deloc împăcare, susțin tabloidele, și este decisă ca prima vizită pe care o face când ieșim din pandemie să fie la notar. Vrea să divorțeze nu pentru că Ilie ar fi înșelat-o, ci pentru că s-ar fi purtat urât cu ea.

Problemele în paradis ar fi început după ce fostul tenisman a pus lacătul pe vila din Dorobanți și s-a mutat la ea la Constanța. Viața în izolare nu le-a priit, așa că după Paști, el s-a mutat în apartamentul din Mamaia, iar ea a rămas în apartamentul dintr-un cartier rezidențial din Nordul stațiunii Mamaia.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Păstrează discreția de dragul familiei

Mult mai tânăra soție a lui Năstase nu afișează nimic din drama personală pe rețelele de socializare. Și se ferește pe cât poate de gura lumii, pentru că vrea să își proteje mama destul de vârstă, susțin apropiații celei de-a cincea soții a legendarului tenisman.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”, au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!

 

 

 

Comentarii: