LIFESTYLE

Şocul verii în televiziune! Horia Brenciu renunţă la Antenă şi se întoarce la Pro TV, ce spune celebrul artist

Bomba verii în televiziune a explodat astăzi de dimineaţă: managerii emisiunii cu audienţă-record „Vocea României” au făcut o mega-schimbare. Pleacă Andra, se întoarce Horia Brenciu. Iar mutarea este recunoscută chiar de îndrăgitul artist.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, spune Brenciu.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Dispare „X Factor” de la Antena 1?

Plecarea lui Horia Brenciu din trustul lui Voiculescu nu are însă titlul de noutate absolută şi nu are în spate nici eventuale neînţelegeri financiare sau altceva. Însă dau apă la moară zvonurilor conform cărora, Antenei 1 nu i s-ar mai fi prelungit licenţa pentru show-ul care l-a avut jurat pe Brenciu.

Prima dată a umblat vorba prin martie că „X Factor” dispare din grila de toamnă a postului din Pipera. Şi tot atunci s-a spus şi că Horia Brenciu nu va mai continua în trust sau că va avea o altă emisiune.

„Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva. Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc.”, a comentat atunci pentru Libertatea celebrul cântăreţ şi om de televiziune.

Brenciu nu a negat că ar putea pleca, însă a făcut-o când a fost vorba despre varianta cu noua emisiune, ceea ce înseamnă că zarurile erau deja aruncate încă de atunci. Şi chiar dacă reprezentanţii trustului Intact au negat la vremea respectivă faptul că „X Factor” dispare din grilă, fanii încep să se întrebe deja ce se va întâmpla cu adevărat din toamnă.

 

 

 

Comentarii: