FRUMUSETE REVIEW

Soluţii pentru creşterea rapidă a părului: Trei reţete mexicane pe care le poţi aplica acasă

Foto: Pinterest.com

Iti doresti de ceva vreme sa iti creasca parul mai repede si nu mai stii cum sa-l ajuti? Gospodinele din Mexic ne recomanda trei retete:

Tinctură de jalapenos și tequila

Când spui Mexic, automat te duci cu gandul la tequila și la condimente picante. Mai exact, la jalapenos, acei ardei mici și extrem de iuți (nu suporterii Simonei Halep), care fac deliciul multor mâncăruri tradiționale. Cine s-ar fi gândit însă că cele două ingrediente se vor înțelege de minune și într-o rețetă de înfrumusețare? Combinația de tequila cu jalapenos face minuni pentru creșterea podoabei capilare.

Proporțiile sunt următoarele:

1 jalapeno mic, tăiat în felii subțiri și 50 de ml de tequila. Feliile de ardei se țin în tequila peste noapte.

Cum se aplică

Cu mănuși în mâini, înmoaie dischete demachiante în acest amestec. Cu ajutorul acestora, aplică amestecul pe scalpul curat, uscat și lasă-l să acționeze peste noapte. Ai mare grijă când aplici și evită contactul cu ochii.

CITESTE SI: Ți se îngrașă rapid părul? Iată remediile naturale pentru sebumul în exces

Trucuri împotriva deteriorării părului: Ingredientele eficiente pe care le ai deja în casă

A doua zi de dimineață spală părul în mod normal. Repetă acțiunea ori de câte ori este necesar.

Secretul constă în faptul că acest amestec la stimulează circulația sanguină la nivelul pielii, stimulând creșterea părului. Tequila va curăța și tonifia scalpul, asigurând că porii sunt curați și permit creșterea noilor fire de păr.

Masca pe baza de jalapenos și ulei de ricin

Mărunțește câțiva jalapenos, de dimensiuni reduse, apoi amestecă-i cu 2 linguri de ulei de ricin, agită recipientul în care ai preparat acest remediu și lasă-l să stea peste noapte.

Cum se aplică

Masează-ți, seară de seară, scalpul cu acest amestec, apoi dimineața îndepărtează-l spălând podoaba capilară. În câteva săptămâni vei observa nu numai că părul crește mai repede, ci și că firele de păr au devenit mai groase.

Tratament pe bază de tequila, jalapenos, miere și iaurt

Pentru a prepara acest tratament, e necesar să ai deja preparată tinctura de jalapenos și tequila, respectând prima rețetă.

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

Tinctura de jalapenos și tequila
1 linguriță de drojdie
1 lingură de miere
2 linguri de iaurt
Amestecă, într-un bol, 1 linguriță de drojdie cu 1 lingura de miere și 2 de iaurt. Dupa ce obții un amestec omogen, depozitează-l într-un loc călduros, unde îl vei lăsa să se așeze în jur de o oră. Incorporează apoi și tinctura de jalapenos și tequilla.

CITESTE SI: Iarna, inamicul părului: cum să ai grijă de podoaba capilară

Cum se aplică

Aplică tratamentul pe scalpul uscat, lasă-l să acționeze în jur de 30-60 de minute, apoi îndepărtează-l prin șamponare.

Comentarii: