LIFESTYLE

Sora mai mică a Crinei Pintea are obiectiv clar: ”Amândouă la Paris, pe teren!”

Naționala de handbal de tineret a terminat Campionatul European pe locul 5, la doar un pas de medalii, iar fetele sunt încântate de saltul valoric făcut. Andreea Ailincăi, pivotul ”tineretului”, e nimeni alta decât sora Crinei Pintea.

„Atmosfera a fost bună între noi, am fost foarte unite, ne-am susținut foarte mult și ne-am încurajat, iar acest lucru cred că ne-a ajutat mult să obținem rezultate bune.

Ne așteptam să ne prezentm bine, ne doream să luăm medalie, dar ne bucurăm și pentru locul 5,  am făcut un salt mare de la locul 11 de la ediția trecută a Europenelor, la locul 5  acum”, mărturisește Andreea.

Care are planuri pe o perioadă mai îndelungată la… echipa națională, acolo unde vrea să se lupte pentru titularizare chiar cu sora ei mai mare.

„Crina mi-a zis să muncesc mult, să trag de mine chiar dacă nu mai pot. Îmi doresc să o întrec pe Crina. Mă gândesc că poate în 2024 o să fim amândouă la națională la JO.

Sper să-mi îndeplinesc acest vis, să fim noi două la națională, eu rezerva Crinei sau invers”, recunoaște pivotul naționalei ”mici”.

CITEȘTE ȘI: Vrei să fii în formă maximă? 10 minute timp de 4 săptămâni / VIDEO

Confruntarea surorilor din Ligă

Până la duelul pentru primul șapte la națională, Andreea trage tare la antrenamente zi de zi la noua sa echipă de club, CSM București, campioana României. Echipă de la care Crina tocmai ce a plecat în această vară la Gyor.

„Fetele m-au primit foarte bine, sunt foarte înțelegătoare, sunt convinsă că o să-mi meargă bine la CSM București. Sper să ajut echipa cât mai mult și să câștigăm Liga Campionilor în acest sezon.

Chiar mă gândeam că o să mă duelez cu Crina în anumite meciuri și îmi imaginam cum o să ne batem pe semicerc, nu o să am milă de ea, câștigă întotdeauna sora mai mică”, anunță Andreea Ailincăi.

Comentarii: