LIFESTYLE

Cum bagă Ilie Năstase scandal în casa lui Brigitte! Pastramă n-a mai rezistat și a răbufnit

Pe vremea când era doamna Năstase, Brigitte se plimba pe la Monaco și lua masa cu prinți și prințese adevărate. Trăia în lux și opulență, iar vechiul stil de viață o mai face să fie nostalgică, mai ales că acum, de când e nevasta lui Florin Pastramă, Brigitte muncește cot la cot cu angajații.

Ca să-și verse năduful, mai ales că au și probleme cu legea în ultima vreme, Brigitte îi cam scoate ochii lui Pastramă, făcând comparații dezavantajoase.

Iar toate aceste reproșuri, îl fac pe Florin Pastramă să-și iasă din minți, ori de câte ori aude numele lui Ilie Năstase:
“Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, este reacția lui Florin Pastramă, sătul de ceea ce aude.

CITEȘTE ȘI: Gesturile care te vor transforma într-un ”BĂRBAT ADEVĂRAT” în ochii partenerei

”Mă deranjează!”

Ei bine, Florin Pastramă, actualul bărbat al vedetei, nu este singurul ofuscat de comparațiile lui Brigitte, ci și fostul.
Ilie Năstase nu pare deloc încântat că fosta soție îl bagă în discuții. “Eu am o soție, eu nu mai am nimic cu Brigitte. De ce nu mă întrebați și de fostele? Că am mai fost însurat.

Eu am pe cineva acum, sunt cu cineva și doar persoana ei mă interesează. Ce spune Brigitte despre mine nu mă interesează.
Eu am o soție acum, normal că se enervează uneori, este ceva firesc. Mă deranjează subiectul acesta”, răbunește fostul tenismen în impact.ro

 

 

Comentarii: