HOROSCOP

HOROSCOP 1 august 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec O zi plină de energie, astăzi. Vreți să rezolvați multe lucruri și veți și reuși. La locul de muncă, vă veți remarca prin carisma dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră și să vă ascultați semnalele pe care le primiți de la corp. Consultați-vă medicul.

Taur
Este un moment foart dificil pentru voi. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul acesta, veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Nu mai încercați să găsiți pretexte din absolut orice. Astrele vă sugerează să vă luați o vacanță pentru că sunteți mult prea stresați. Odihniți-vă.

Gemeni
În cercul dumneavoastră de prieteni au intrat persoane noi. Veți rămâne surprinși de cât de multe lucruri aveți în comun. Ba mai mult, cu una dintre ele, s-ar putea să vă doriți ceva mai mult decât o simplă prietenie. Astăzi, aveți o stare de bine și asta vă ajută să luați o decizie pe care ați evitat-o în ultima perioadă.

Rac
Apar schimbări pe plan sentimental. Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. Sunteți emotivi și plini de romantism. Vă gândiți chiar să-i faceți persoanei iubite o surpriză. Totul va ieși absolut superb. Nu vă lăsați intimidați la locul de muncă de colegii răutăcioși.

Leu
Un început de lună plin de schimbări. S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare. În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac. Încercați să nu mai puneți tot la suflet.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Fecioară
Pentru dumneavoastră, astăzi, va fi o zi a revederilor cu prietenii vechi. Este foarte posibil să se organizeze o întâlnire cu foștii colegi de școală, liceu sau facultate. Veți restabili conexiuni care păreau a fi pierdute. În a doua parte a zile, veți avea parte o surpriză din partea unei persoane dragi.

Balanță
Aveți un simţ al umorului dezvoltat. Și sunteţi puși pe glume astăzi, spre amuzamentul celor din jur. Aveţi multă energie şi voie bună. Ați putea merge într-un parc de distracții. Este posibil să primiți un telefon de la un prieten apropiat care vă va cere ajutorul într-o situație mai delicată. Nu veți ezita să-l ajutați.

Scorpion
Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu hârtii sau documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională, pentru că vă consumă mult din resursele de energie. În relația de cuplu, apar discuții pe care le veți gestiona cu brio.

CITEȘTE ȘI: Cum să ai o căsnicie fericită în funcție de zodia partenerului

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Planuri de vacanță pentru dumneavoastră. Sunteți hotărâți să vă petreceți weekend-ul într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate, într-un city break. Aveți grijă la obiectele pe care le aveți la dumneavoastră. Se arată o predispoziție de a pierde obiecte.

Capricorn
Sunteţi atât de sensibili şi reuşiţi să-i molipsiți chiar și pe ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. N-ar strica niște lumânări, bețișoare parfumate și o baie cu spumă. Veți reaprinde focul iubirii. În seara zilei de 1 august, veți afla un secret.

Vărsător
Trebuie să fiți foarte atent în zilele care vor urma. Sunt capcane la tot pasul. Capcane umane. Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei pur și simplu doar pentru că aveți nevoie de cineva care să vă acorde atenție.

Pești
Astăzi veți dori să faceți doar ceea ce vă place, indiferent de ceea ce își doresc alții. Vreți să vă dedicați doar plăcerilor proprii, considerați că meritați ca măcar o dată să faceți lucrul acesta. Totuși, de dragul armoniei, n-ar strica să luați în considerare împărțirea timpului pentru a îndeplini și dorințele celor apropiați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: