RELATII

Gesturile care te vor transforma într-un ”BĂRBAT ADEVĂRAT” în ochii partenerei

Foto: Pinterest.com

Dacă vrei să îți impresionezi partenera de viață, nu e nevoie să cheltuiești o avere și nici să te transformi într-un super-erou. Câteva gesturi care denotă atenție sunt suficiente pentru a-i demonstra că ții la ea, dar și pentru a o face să te privească cu alți ochi de acum înainte.

Deși majoritatea bărbaților cred că trebuie să depună mari eforturi pentru a impresiona o femeie, adevărul este că micile gesturi sunt cele care contează și care te ajută să te diferențiezi de alți bărbați.

Potrivit site-ului lovepanky.com, iată câteva dintre acestea și cum le poți pune în practică:

Fii de ajutor în casă

Un bărbat îndemânatic, care se pricepe să repare lucruri prin casă, emană masculinitate și dă impresia că este pregătit să intervină în orice situație. Dacă sari în ajutorul iubitei tale sau a femeii pe care încerci să o cucerești și rezolvi problema cu care se confruntă, poți fi sigur că va începe să te privească diferit și va avea certitudinea că poate conta pe tine. Nu e nevoie să înveți foarte multe lucruri, ci doar câteva noțiuni de bază.

Foto: Pinterest.com

Să repari o țeavă, să înlocuiești un robinet sau să repari un calorifer nu sunt operațiuni dificile. Nu îți recomandăm în schimb să umbli la instalația electrică, unde pericolul este mai mare. Vei avea, totuși, nevoie de o trusă de scule, din care să nu îți lipsească șurubelnițele, cheile și șuruburile, iar dacă vrei să fii cu adevărat pregătit pentru orice, poți încerca unul dintre aceste aparate de sudura ușor de folosit și utile în casă.

Surprinde-o cu o cină perfectă

Multe femei consideră că unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le poate face un bărbat este să pregătească o cină intimă în doi. Chiar dacă nu ai un talent înnăscut la gătit, asta nu înseamnă că nu te poți folosi de o carte de bucate pentru a prepara o masă simplă, dar gustoasă.

De ce femeile sunt MAI NERVOASE decât bărbații

Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Știi cum să te comporți cu oamenii AGRESIVI?

Chiar și în cazul în care mâncarea nu îți va ieși ca la un show de gătit al bucătarilor profesioniști, gestul tău va fi cel care contează, iar ea va aprecia cu siguranță efortul depus.

Ajut-o să își aleagă gadgeturile sau mașina

Există femei care se pricep foarte bine la mașini și gadgeturi și îți dau clasă în discuțiile despre specificațiile laptopului sau ale autoturismelor. Însă în cazul în care iubita ta nu este expertă în aceste domenii, îi poți sări tu în ajutor.

Dacă te oferi să mergi cu ea într-un showroom sau să analizați împreună ofertele la telefoane mobile, tablete sau computere, îi vei demonstra că poate conta pe tine și va avea mai multă încredere în tine pe viitor. În cazul în care nici tu nu ești un expert în aceste domenii, poți apela la un prieten mai priceput, care să îți dea niște ponturi, astfel încât să nu fii prins pe picior greșit.

Cere-i sfaturile și ascultă-i părerea

Iubita ta va aprecia dacă discuți cu ea înainte să iei o decizie importantă și îi ceri un sfat. Chiar dacă aveți opinii diferite și nu vei ține cont, în cele din urmă, de părerea ei, simplul fapt că o asculți va conta enorm pentru ea.

Regulile elementare care te ajută să ai un STIL PERSONAL

Ce CULORI să porți, în funcție de ce vrei să transmiți / TOAMNĂ 2017

PENTRU CE a fost creat buzunarul MIC de la blugi

Multe certuri în cuplu pornesc tocmai de la lipsa de comunicare atunci când sunt la mijloc decizii majore în viața unuia dintre parteneri, așa că nu neglija acest aspect și arată-i că ai încredere în opinia ei.

Foto: Pinterest.com

Fă un lucru spontan pentru ea

Unul dintre cele mai simple moduri prin care poți resuscita o relație intrată în monotonie este să faci ceva spontan cu care să îți surprinzi partenera.

Cum depășești CERTURILE în cuplu

Ce CUVINTE își adresează zilnic, INVOLUNTAR, cuplurile FERICITE

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Nu e nevoie să îi faci cadou o vacanță exotică sau bilete de avion spre destinația voastră preferată, ci este suficient să o iei cu mașina la o plimbare, seara, și să mergeți într-un loc de unde puteți admira o priveliște frumoasă. Sau fă rezervări la un restaurant la care își dorește de mult să ajungă și lasă-i pe masă un bilet, dimineața, în care să îi spui să te aștepte îmbrăcată în rochia ta preferată, la ora 20. Misterul o va entuziasma și o va ține curioasă toată ziua, așa că poți fi sigur că vei da lovitura cu un astfel de gest.

Succes!

Comentarii: