MODA

Ce CULORI să porți, în funcție de ce vrei să transmiți / TOAMNĂ 2017

Sursa foto: Pinterest.com

Cu ajutorul hainelor ne putem exprima și transmite anumite lucruri. Culorile i-au ajutat pe oameni din cele mai vechi timpuri să se cunoască între ei. Se știe că personalitatea este reflectată de ceea ce purtăm, așa că ai la dispoziție posibilitatea de a te folosi de culori pentru a arăta cine ești.

Indiferent de personalitatea pe care o ai sau de lucrurile pe care vrei să le transmiți despre tine, te poți folosi de culorile preferate. Profită și tu de proprietățile miraculoase ale nuanțelor pe care le adori, mai ales acum, la schimbarea sezonului! Este definiția unei vestimentații inteligente!

Mai jos îți prezentăm câteva idei despre cum ar trebui să te îmbraci dacă vrei să transmiți ceva anume:

Roșu, dacă vrei să debordezi de încredere

Deja se știe că această culoare este reprezentativă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018. Roșul arată foarte bine pe oricine și scoate în evidență frumusețea și feminitatea. Dacă porți roșu, atunci înseamnă că vrei să arăți cât ești de puternică, energică și pasională. Fără îndoială se va vedea optimismul care te caracterizează și faptul că îți place să fii de fiecare dată în centrul atenției. Ești o persoană plină de viață și entuziasmată atunci când vine vorba despre începerea unor noi proiecte care au legătură directă cu dezvoltarea ta personală și profesională.

Sursa foto: Pinterest.com

Roșul va arăta bine, indiferent ce alegi să porți, fie că este vorba despre o rochie sau despre bijuterii. Poți să optezi pentru o ținută care să fie alcătuită în întregime din haine roșii sau poți doar să îți accentuezi look-ul cu o pată de culoare.

Alimentele de sezon care combat ALERGIILE de toamnă

Cele mai bune CEAIURI de TOAMNĂ, pentru zilele mohorâte de afară

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Galben, dacă vrei să știe toți cât ești de fericită

Galbenul este culoarea care te ajută cel mai bine să arăți cât ești de veselă și cât de mult îți place să trăiești fiecare clipă la maximum. Optează pentru o nuanță caldă care să îți încânte simțurile și care să îi bucure pe cei din jur. Chiar dacă e toamnă, vei reuși să răspândești căldură.

Sursa foto: Pinterest.com

Adori să îi ajuți pe cei din jur de fiecare dată când ai ocazia, dar nu te deranjează nici să te pui pe primul loc. Optimismul, căldura și speranța pot fi transmise cu ajutorul unui pulover pufos care să te protejeze de frig și care să te pună în valoare.

Cele mai apreciate OUTFIT-uri în această toamnă /INSTAGRAM

Simptomele ASTENIEI de toamnă. Cum o poţi combate?

Verde smarald, pentru o eleganță desăvârșită

În această toamnă sunt la mare căutare culorile intense și pline de viață. Asta înseamnă că, dacă verdele smarald este nuanța ta preferată, care te ajută să te exprimi, o poți purta cu cea mai mare încredere. În primul rând, culoarea te trimite cu gândul la natura veșnic verde, dar, transpusă pe haine, arată extrem de elegant și luxos.

Sursa foto: Pinterest.com

În cazul în care ești o persoană căreia îi place să aibă tot timpul grijă la cum arată, atunci alege un paltonaș din lână ce îți va completa perfect ținuta și te va scoate din anonimat.

Virozele, problema numărul 1 a toamnei: Iată cum le poţi combate

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

CUM îți influențează starea de spirit CULOAREA camerei

Roz, dacă vrei să-ți ascunzi unghiuțele și să arăți că ești o persoană prietenoasă

Millennial pink e culoarea generației noastre, sunt de părere cercetătorii, așa că nu e de mirare că nu ne mai putem lua ochii de la ea. Chiar dacă este asociată cu stereotipul femeii superficiale, nuanța are un înțeles mult mai profund.

Sursa foto: Pinterest.com

Dacă alegi să porți roz vei pune cu siguranță în evidență iubirea imensă pentru cei din jurul tău. Poți să ajungi foarte ușor la inima cuiva cu ajutorul unei bluze roz pastel.

Ai dormit în această poziție? Doar așa poți evita mai multe boli

Lucrurile ZILNICE care afectează sânii

Cum să adormi în doar 60 de SECUNDE!

Albastru, pentru a ilustra imaginea perfectă a unei persoane calme, imperturbabile

Culoarea mării și a cerului ți se va potrivi perfect dacă ești o fire calmă, care se enervează foarte greu și care reușește să îi liniștească și pe cei din jur. Albastrul reflectă încrederea pe care o ai în tine și pacea pe care o transmiți oriunde mergi. Îți va fi indusă o relaxare fizică și psihică la care nu te-ai fi așteptat, ceea ce te va transforma într-o persoană pe care oamenii au impresia că se pot baza.

Sursa foto: Pinterest.com

Dacă ai un interviu pentru un post important sau dacă trebuie să mergi la o cină de afaceri, această culoare va fi alegerea potrivită.

Succes!

Comentarii: