SANATATE

Ai dormit în această poziție? Doar așa poți evita mai multe boli

La așa ceva nu te-ai fi gândit până acum. Poziția în care dormi e extrem de importantă pentru sănătatea ta. Fiecare are o poziţie preferată în care poate adormi mai uşor şi pe care adesea o menţine pe tot parcursul nopţii.

 

Tu ştii ce poziţie favorizează eliminarea toxinelor pe timpul nopţii? Somnul este cel mai bun instrument prin ajutorul căruia organismul tău se reface după o zi lungă şi obositoare.

 

Cel mai bine beneficiază de pe urma somnului, ficatul, ale cărui celule parcă se refac ca prin minune după 7-8 ore de somn. În urma mai multor studii efectuate pe seama poziţiilor de pe parcursul nopţii, specialiştii au ajuns la concluzia conform căreia dormitul pe o anumită parte a corpului ajută la eliminarea toxinelor chiar în timp ce dormim.

Ești dezordonat? Excelent! Iată care sunt BENEFICIILE pentru sănătatea ta

Sfaturi pentru a avea un somn liniştit: Ce NU trebuie să faci înainte de culcare

Suferi de insomnie? Ține aceste plante în dormitor și vei scăpa de ea

Cât de mult ne influenţează poziţia de dormit?

În afară de sănătatea fizică şi cea mintală are de suferit de pe urma poziţie de pe parcursul nopţii, conform adevarul.ro. Dacă obişnuieşti să dormi pe o parte încearcă să fie de fiecare dată partea stângă, aceasta pare a fi cea mai sănătoasă poziţie din care îţi poţi ajuta corpul să se cureţe de toxine în special pe parcursul nopţii.

De unde vine TEAMA faţă de păsările de noapte?

De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Specialiştii au oferit răspunsul din scandalul anului: Adevărul despre insecticidul care a pus pe jar milioane de oameni

Între orele 2-4 dimineaţa celulele corpului au cea mai mare rată de regenerare, în plus specialiştii sunt de părere că această poziţie ajută şi la detoxifierea creierului, mai mult decât în pozţia de dormit pe burtă sau pe spate.

Comentarii: