REVIEW

CUM îți influențează starea de spirit CULOAREA camerei

Foto: thesun.co.uk

Cat de multa atentie acorzi atunci cand alegi anumite culori care iti plac? Multe persoane nu iau in calcul asta atunci cand aleg sa poarte anumite nuante sau sa isi decoreze casa cu ele. In realitate, culorile au niste efecte universale pe care le simti pe pielea.

Culorile joacă un rol important în designul interior. Poţi crea o atmosferă unică în fiecare cameră prin utilizarea unor palete de culori diferite.

Este greu de crezut, dar câteva nuanţe de vopsea pe perete sau culorile pe care le alegem pentru mobilă ne pot ajuta să ne relaxăm sau chiar să ne motiveze, potrivit freshome.com

Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Tort de ÎNGHEȚATĂ de ciocolată albă și fructe de pădure

Iată câteva sfaturi simple pentru alegerea unei scheme de culori pentru interior favorabilă stării noastre de spirit:

Negru

Negrul este o culoare foarte puternică, dar de asemenea, este incredibil de simplă şi de elegantă. E prea întunecată pentru dormitor sau camera de zi, dar negrul e o alegere excelentă pentru biroul de acasă. Nu uita, cu toate acestea, adaugă suficiente surse de lumină!

Foto: beloved-ideas.blogspot.com

Alb

Albul e o culoare rafinată, calmă şi destul de rezervată. Acesta nu va funcţiona pentru interioare vibrante, dar va fi perfect pentru crearea unei atmosfere simple, curate şi relaxante.

TETRAZZINI, tradiționalul tort italienesc de paste / REȚETE SIMPLE

Alimentele care interacționează cu medicamentele

Violet

Surprinzător, violetul creşte dorinţa sexuală. Prin urmare, este ideal pentru dormitor. Această culoare merge pentru pentru interioarele moderne, în special în combinaţie cu griul.

Albastru

Din moment ce e o culoare rece, ascociată cu aerul şi apa, este adesea folosit pentru baie. Nuanţele delicate de albastru şi de bleumarin pot fi, de asemenea, potrivite pentru decorarea dormitorului. Turcoazul arată superb în special în combinaţie cu alb.

Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile

Ingredientul din PUFULEȚI despre care nimeni nu vorbeşte

Verde

Foarte puţine culori pot concura cu verdele în prospeţime şi vivacitate.
Dar, de asemenea, poate fi remarcabil de relaxant şi de calmant. Foloseşte-l cu lejeritate în dormitoare şi camere de zi.

Foto: gooponz.net

Maro

Maroul este cel mai simplu mod de a crea o atmosferă pământească. Este cald, confortabil şi nu poţi obţine un interior în stil rustic fără el. Bărbăţilor le place această culoare pentru confortul, fiabilitatea şi liniştea pe care acesta le-o oferă.

Ceaiul MATCHA. Toți îl recomandă, dar nu spun și ce substanță PERICULOASĂ conține

Ceaiul care îți poate distruge sănătatea!

Roşu

Nu există nicio îndoială cu privire la pasiunea şi energia pe care culoarea roşie o emană. Este perfect pentru zonele de divertisment, cum ar fi camera de zi. Roşul trebuie folosit cu moderaţie, pentru că va fi tentant să exagerezi cu el!

Roz

Se pare că designerii consideră această culoare una problematică. Este adesea percepută ca fiind pentru fete, de aceea cel mai mulţi oameni îl resping fără ezitare. Sunt totuşi atâtea nuanţe minunate de roz care va face ca interiorul tău să arate proaspăt şi luxos. Este, de asemenea, o alegere foarte populară pentru camera de copii, creşe sau grădiniţe.

Sucul de ANANAS, de 5 ori mai eficient decât siropul de TUSE

5 semne ale DEFICIENȚEI de vitamine care pot fi citite pe chipul tău

Portocaliu

Cald şi plăcut, portocaliul creează un sentiment de bunăstare şi îmbunătăţeşte apetitul. Acesta va arăta foarte bine în camera de zi şi face oaspeţii să se simtă ca acasă. Şi pentru zona de bucătărie este potrivit!

Galben

Această culoare distractivă şi luminoasă ar trebui folosită doar ca un accent. Covoarele galbene sau alte accesorii pot încânta ochii, dar pereţii galbeni cu siguranţă nu ar fi o idee bună.

Comentarii: