REVIEW

Abia acum s-a aflat: Cum îți găsești telefonul dacă e pus pe silențios

Foto: Pinterest.com

Acesta este unul dintre secretele pe care trebuie să le afli cât mai repede. Cum îţi poţi găsi telefonul dacă e pe silenţions? Tuturor ni s-a întâmplat, măcar o dată, să nu ne găsim telefonul mobil pentru că am uitat unde l-am pus şi l-am lăsat pe silenţios.

 

Momentele în care te grăbeşti să ieşi pe uşă dar nu îţi dai seama unde ai lăsat telefonul, sunt cele mai tensionate. Pentru că mii de oameni au avut parte de astfel de clipe, cineva s-a gândit să facă o aplicaţie care îţi sare în ajutor.

 

Whistle Phone Finder este o aplicaţie gratuită şi funcţionează perfect chiar şi într-o camera de 30 de metri pătraţi. Tot ce trebuie să faci este să fluieri, iar telefonul te va auzi şi va începe să cânte.

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie DIETA prin care a slăbit 10 kilograme

De ce ciocolata ta devine ALBICIOASĂ după un timp?

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Mai poţi apela şi la aplicaţii care sunt destinate, în principiu, în cazurile în care ţi-ai pierdut sau ţi s-a furat telefonul.

De ce medicamentele NU ACŢIONEAZĂ la fel, la femei și la bărbaţi

Este laptele un PERICOL pentru sănătate? Iată răspunsul

Boala cu transmitere sexuală care se poate manifesta DUPĂ 3 ani! La ce trebuie să fi atent/ă!

Find My iPhone (iPhone, iPad, iPod, Mac)Ş Aplicaţia gratuită e foarte populară şi te ajută să-ţi găseşti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ţi-a fost furat sau pe care l-ai pierdut. Programul Find My iPhone îţi permite să ştergi şi datele din memoria telefonului, dar cu ajutorul unei parole.

De ce se îmbolnăvesc oamenii de Alzheimer: Specialiştii au descoperit totul

Care sunt PERICOLELE în folosirea şamponului uscat?

CÂT DE MULT rezistă în pat un bărbat normal

BlackBerry Protect: Aplicaţie compatibilă cu dispozitivele mobile Blackberry şi cu utilizatorii de BlackBerry App World. Cu ajutorul acesteia se poate localiza telefonul şi se pot şterge date personale din dispozitivul pierdut sau furat.

Where’s My Droid (platformă Android): Aplicaţia gratuită, concepută special pentru sistemul de operare Android, te ajută să-ţi recuperezi telefonul sau tableta în două moduri diferite, conform libertatea.ro. În primul caz, dacă ştii sigur că aparatul este prin preajmă, poţi declanşa o alarmă, astfel încât să-l auzi şi să-l recuperezi.

A doua metodă e de a-l localiza pe o hartă (dacă telefonul e conectat la internet sau are GPS-ul activat). Pe lângă cele două metode de găsire a telefonului, aplicaţia mai permite şi afişarea unui mesaj pe ecranul aparatului cu datele de contact, pentru ca o persoană care l-a găsit să poată lua legătura cu tine.

Comentarii: