REVIEW

De ce femeile sunt MAI NERVOASE decât bărbații

Foto: Pinterest.com

Femeile sunt nervoase cel putin zece zile pe parcursul unui an intreg din cauza dietelor, a sotilor care le fac probleme, a depresiilor si a unor probleme la job. In acelasi timp, barbatii considera ca partenerele sunt nervoase mai des, iar aceasta stare tine pana la opt ore pe saptamana, potrivit unui sondaj de opinie.

Circa 60% dintre femeile care au luat parte la acest studiu au afirmat ca sunt de acord cu afirmatia ca sunt mai instabile in privinta starii de spirit spre comparatie cu barbatii.

Femeile sunt mai nervoase decat barbatii

Aproximativ una din sapte femei a declarat ca o stare de spirit proasta dureaza mai mult in cazul persoanelor de sex feminin fata de starea de bine.

De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Specialiştii au oferit răspunsul din scandalul anului: Adevărul despre insecticidul care a pus pe jar milioane de oameni

Lucrurile care SE SCHIMBĂ după căsnicie

Circa 68% dintre barbati au admis ca prefera sa se retraga in momentul cand partenerele lor au o stare mai proasta si numai 15% au precizat ca au o discutie cu partenera lor si ii solcita acesteia sa isi revina. Potrivit psihoterapeutului revistei Healthista, Sally Brown, starile de spirit reprezinta un adevarat barometru al starii de sanatate.

De unde vine TEAMA faţă de păsările de noapte?

Studiul mai arata faptul ca barbatii si femeile sunt susceptibili instalarii unor stari de spirit proaste in anumite momente. Expertii care au luat parte la cercetare afirma ca este interesant cum se comporta cele doua sexe.

Foto: Pinterest.com

Femeile duc lipsa de timp petrecut doar cu ele insele, in timp ce barbatii se bazeaza pe partenerele lor pentru a fi ajutati sa depaseasca situatiile neplacute. Mai mult, circa 2 din 10 respondenti au afirmat ca schimbarile dese ale starii de spirit le afecteaza relatia.

22% dintre femei spun ca miscarea fizica combate starile depresive

Provocarile din fiecare zi le determina pe reprezentantele sexului frumos sa treaca repede de la o stare de spirit la alta.

Cea mai apreciată reclamă care TE MOTIVEAZĂ să slăbeşti /VIDEO

Reuşită uriaşă a medicinei: S-a creat nanocipul care poate ajuta la vindecarea rănilor

Iată CUM arată de fapt antrenoarele de fitness celebre când NU se pozează din unghiul potrivit

Potrivit specialistilor, trebuie sa se tina cont si de factorii hormonali, pentru ca in cazul femeilor hormonii au un impact mai mare asupra starii sufletesti.

„Trebuie sa ne inconjuram de oameni cu o stare de spirit pozitiva, care pot juca rolul unui antidot asupra noastra. Deseori, exista solutii simple care ajuta la ridicarea moralului, potrivit afirmatiilor a peste 50% dintre respondenti, care au declarat ca o simpla baie calda ii poate calma si ii poate face sa se simta mai bine”, a mai spus terapeutul.

Foto: Pinterest.com

Studiul mentionat a fost efectuat pe un esantion de o mie de femei si o mie de barbati. Acesta a indicat faptul ca 25% dintre femei au apreciat ca partenerul este deseori cauza starii de spirit negative.

O mare parte a femeilor chestionate a declarat ca a avea cateva ore numai pentru ele insele este suficient pentru a avea o stare de spirit pozitiva, in timp ce una din cinci femei a afirmat ca ajutorul necesar vine din partea copiilor.

De ce am devenit dependenţi de reţelele sociale: Anunţ important al experţilor

Care este cel mai mare PĂCAT pe care îl fac femeile în timpul sexului. Iată ce spun preoții!

În CÂT TIMP și la CE TEMPERATURĂ se gătește fiecare tip de carne

22% dintre femei spun ca fitness-ul este folositor in aceasta problema, una din zece apeleaza la ciocolata ca solutie, iar o cincime a afirmat ca shopping-ul ajuta in aceasta directie.

Comentarii: