LIFESTYLE

Cea mai apreciată reclamă care TE MOTIVEAZĂ să slăbeşti /VIDEO

O reclamă care te motivează să slăbeşti pentru a-ţi urma visul, lansată de EDEKA, cea mai mare corporaţie nemţească din domeniul supermarket-urilor, a devenit virală pe internet în doar câteva zile. Clipul a strâns aproape 3 milioane de afişări şi vine cu un mesaj extrem de puternic „Eat like the person you want to become”.

”Eşti ceea ce mănânci” ar fi o traducere destul de apropiată de mesajul pe doresc să-l transmită nemţii prin această reclamă.

Într-o lume în care toată lumea mănâncă încontinuu şi se confruntă cu obezitatea, un băiat visează să zboare după ce vede o pasăre care-şi ia zborul de la geamul lui. Din acel moment băiatul va face absolut orice şi va trece peste toate piedicile puse de comunitatea în care trăieşte pentru a-şi vedea visul de a zbura devenit realitate.

Marele secret al fripturii ‘în sânge’: Este sau nu periculos să o consumăm mai crudă

Ce vitamine, luate în doze mari de către BĂRBAȚI, cresc riscul de cancer pulmonar / STUDIU

Etapele unei relații: CÂT durează ETAPA OARBĂ?

Ea va începe să slăbească şi să arate din ce în ce mai diferit de restul locuitorilor.

Foto: YouTube.com

Reclama a fost filmată în România, iar unul dintre producători este românul Andrei Chirilă, potrivit metropotam.ro.

Foto: YouTube.com

Reclama a reuşit să stârnească atât admiraţie în rândul internauţilor, cât şi reacţii de stupoare din partea persoanelor care luptă cu kilogramele în plus care susţin că este discriminatorie.

Cercetătorii trag semnalul de alarmă: Un ţânţar banal poate transmite virusul Zika

Cum te îmbolnăvește banala periuță de dinți

Epidemia care a lovit tot mapamondul: E mai dăunătoare decât obezitatea

”Noi nu dorim sub nicio formă cu reclama noastră să discriminăm oamenii supraponderali. Țelul filmului este să trezească conștiința pentru o alimentație sănătoasă. În acelaşi timp sunte conştienţi de faptul că există persoane supraponderale din cauza unor probleme medicale și care nu pot remedia situația doar cu modificarea regimului de alimentație”, susțin cei de la Edeka în urma acuzelor aduse, citaţi de publicaţia DailyMail.

Comentarii: