LIFESTYLE

Richard Gere, îndrăgostit la 67 de ani. Iubita, o tânără superbă, mai tânără cu 34 de ani

Foto: Pinterest.com

Cu părul alb ca neaua şi cu chipul bonom, Richard Gere pare un bătrânel simpatic, ieşit la o plimbare cu nepoţii prin parc. La 67 de ani, câți are actorul acum, n-ar fi de mirare, dar starul american este acum îndrăgostit ca un adolescent de ultima sa cucerire, o frumuseţe superbă, Alejandra Silva, în vârstă de 33 de ani, care i-ar putea fi fiică.

Actorul a venit însoţit de iubita lui la Festivalul de film din San Sebastian, Spania, iar cuplul a atras imediat atenţia fotoreporterilor. Îmbrăcat fără pretenţii, cu un sacou bleumarin, cămaşă albă şi jeanşi, Gere a avut ochi numai pentru iubita lui, cu 34 de ani mai tânără decât el.

Actorul nu s-a dezlipit de lângă ea la premiera celui mai recent film al său, „Time Out Of Mind”, în care interpretează rolul unui bărbat fără adăpost care încearcă să reia legătura cu fiica sa.

Foto: Pinterest.com

De profesie publicistă, Alejandra a venit la eveniment într-o rochie mini neagră cu steluţe albastre, peste care purta un cardigan bleumarin, asortându-şi ţinuta cu o pereche de pantofi albaştri Laboutin.

REACȚIILE pe care le au medicamentele dacă sunt luate cu apă minerală, suc sau alte lichide

Foto: Pinterest.com

Alejandra, care a confirmat relaţia cu actorul american în iunie 2015, pare să fie iubirea pe care Richard Gere o tot caută de câţiva ani.
Tânără, foarte frumoasă, inteligentă şi stilată, ea a studiat la Leweston School din Dorset, Kent (Anglia) şi face parte din elita intelectuală madrilenă. Alejandra s-a despărţit de Govind Friedland, fiul magnatului american Robert Friedland, cu care are un băiat, Albert.

Aerul condiţionat, marele pericol pentru cei mici: Recomandări pentru părinţi din partea specialiştilor

Știi DE CE medicii recomandă purtarea ochelarilor de soare?

Ca două surori: Cât de mult seamănă Demi Moore (52 de ani) şi fiica ei, Rumer Willis (26 de ani)!

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ea l-a cucerit pe Gere cu cel puţin un an înainte de a confirma relaţia.

Anterior, Richard Gere a avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.

Cum să te ferești de TIGRUL DE PLATAN

Cum depășești CERTURILE în cuplu

SEMNELE organismului care îți transmit că ai GLICEMIA mare

În 2013, Gere s-a despărţit de cea de-a doua soţie a lui, Carey Lowell, în vârstă de 53 de ani, după un mariaj care a durat 11 ani. Cei doi au împreună un fiu, Homer, şi deţin împreună un complex hotelier de lux – Bedford Post Inn.

Richard Gere a mai fost căsătorit şi cu top-modelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: