MODA

PENTRU CE a fost creat buzunarul MIC de la blugi

Foto: Pinterest.com

 

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi purtat, macar o data in viata, o pereche de jeansi sau de blugi, asa cum ii stim noi mai bine. Majoritatea acestor pantaloni au un buzunar mic deasupra buzunarului mare din partea dreapta.

Probabil, nu te-a interesat niciodata pentru ce a fost creat acel al cincilea buzunar, asa cum ii spun specialistii. Daca ai fost curios, dar nu ai gasit un raspuns, astazi ti-l oferim.

Cum îți dai seama dacă produsele lactate din magazin conțin ULEI DE PALMIER

Știi CE reprezinta aceste CIFRE pentru organismul tău?

Originea celui de-al cincilea buzunar

Primii blugi au aparut in 1853 si au fost creati de Levi Strauss pentru minerii care cautau aur. Acesti pantaloni aveau un material dur si rezistent, iar buzunarul mic avea o intrebuintare clara: in acel loc se puneau pepitele de aur pe care minerii le gaseau; o masura impotriva potentialelor pierderi, scrie hellogiggles.com.

NO MAKE-UP V.I.P. – noul TREND pe rețelele de socializare /FOTO

Regula de două ore, recomandată de psihologi pentru a ne schimba viața cu 180°

Utilizarea în prezent

Buzunarul cel mic si stramt a ramas la locul sau si in zilele noastre, mai ales in cazul blugilor pentru barbati. Aparent, n-are vreo utilitate, insa cei mai multi fumatori ne contrazic: acolo e locul ideal pentru o bricheta. Sau, de ce nu, pentru card și permis!

Foto: Pinterest.com

Comentarii: