LIFESTYLE

Regula de două ore, recomandată de psihologi pentru a ne schimba viața cu 180°

Foto: Pinterest.com

Multora dintre noi ni sa spus în decursul copilariei să nu ne lăsăm mințile să rătăcească prea mult. A trebuit să fim atenți la școală și acasă pentru a reuși să ne atinge obiectivele.

Deși, dacă ar fi să privim înapoi la unele dintre cele mai mari genii, precum Albert Einstein, Friedrich Nietzsche și Charles Darwin, știm că au petrecut mult timp” în capul lor” și reflectând la ideile lor, notează Providr.com.

Noțiunea de gândire reflexivă este recomandată tot mai insistent de psihologi; practic aceștia ne sfătuiesc să petrecem mai mult timp concentrându-se asupra ideilor noastre și concentrându-ne asupra planurilor proprii.

Regula de două ore este practic o nouă metodă, prin care li se solicită oamenilor să-și ia două ore din săptămână, ceea ce înseamnă aproximativ 15-20 de minute pe zi, pentru a exersa gândirea reflectivă.

De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. Cine a dezvăluit SECRETUL

Veste imensă pentru toată lumea: Alimentele care DISTRUG cancerul

MINCIUNILE pe care le spui zilnic

Zat Rana de la Business Insider a vorbit despre timpul de reflecție de două ore într-un articol publicat în august anul acesta. Rana a scris că, în timpul perioadei de două ore, este important să reflectăm asupra unor probleme cum ar fi traiectoria în care se îndreaptă cariera noastră, ce putem face pentru a accelera timpul necesar pentru atingerea obiectivelor noastre și ce oportunități putem urmări.

Foto: providr.com

Potrivit cercetărilor întreprinse, gândirea reflexivă s-a dovedit că a îmbunătățit capacitatea unei persoane de a-și dezvolta abilitățile creative, de a le concentra mai bine și de a ajuta la examinarea sentimentelor și a gândurilor, fără a se pripii în anumite situații.

Deasemenea, în mai anul trecut, Telegraph a publicat un articol care detaliază beneficiile visului cu ochii deschiși.

Asta e dieta minune: Slăbeşti 3,5 kilograme pe săptămână

Dr. Fiona Kerr, un neuro-specialist de la Universitatea din Adelaide, a spus că să visezi cu ochii deschiși permite minții să rătăcească și ‘rezultatul este în mod constant mai productiv atunci când se ocupă de probleme complexe sau de soluții și idei creative’.

Cele mai bune rețete de sosuri pentru PASTE

Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor

Deci, faceți-vă o favoare și puneți-vă puțin timp în programul dvs. aglomerat pentru a vă gândi la viața dvs. și pentru a reflecta asupra direcției în care doriți să mergeți. Rezultatele ar putea fi cu adevărat uimitoare, ne sfătuiesc specialiștii.

Foto: providr.com

Comentarii: