LIFESTYLE

De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. Cine a dezvăluit SECRETUL

Viața Reginei Elisabeta reprezintă interes pentru toată lumea și asta pentru că Majestatea Sa nu trăiește după regulile după care se conformează toți cetățenii britanici. Ea trebuie să respecte o serie de reguli care au consacrat prestigiul Casei Regale.

Regina Elisabeta și simbolistica unui comportament regal

O serie de gesturi și chiar codul vestimentar spun multe despre ce vrea să transmită Regina, notează today.com. Regina Elisabeta nu folosește cuvinte multe pentru a comunica anumite lucruri, însă felul în care se îmbracă, în care își poartă pălăriile sau gențile valorează mai mult ca orice propoziție ce ar putea-o rosti.

Foto: today.com

Dacă i-ați urmărit aparițiile publice, cu siguranță ați remarcat că Regina are mereu o geantă la ea. Geanta ei preferată e semnată de Launer, unul din cei mai scumpi designeri britanici. Motivul pentru care Regina poartă acest tip de geantă este felul în care comunică cu personalul ei.

Foto: today.com

Atunci când poartă geanta pe partea stângă, înseamnă că e deschisă la conversație și e binedispusă de anturajul în care se află. În momentul în care Regina își mută geanta de pe partea stângă pe partea dreaptă e semn că bătrâna vrea să încheie discuția ori vrea să fie salvată dintr-o situație în care se simte incomodă, potrivit istoricului Casei Reagale Hugo Vickers.

Ai probleme cu spatele? Iată modalitățile pentru a scăpa de dureri

Ce ţară europeană vrea să limiteze accesul femeilor la PASTILA de a doua zi

Te-ai săturat să fii fată cuminte? Poziţii pentru partide sălbatice

Foto: today.com

Regina Elisabeta are în geantă întotdeauna bomboane mentolate, un ruj și ochelarii pe care îi folosește la citit, precizează sursa citată.

Îţi trosneşti degetele? Vezi cât de NOCIV este acest obicei!

Obiceiurile alimentare care îți strică dinții. VEZI care sunt soluțiile pentru a te proteja

Știi care este măsura CORECTĂ a porțiilor de mâncare?

Foto: pinterest.com

Comentarii: