LIFESTYLE

Soția e șefă în casă, iar soțul, în mașina de curse!

Pasiunea pentru raliuri e lăsată moștenire din tată în fiu, iar când acesta se căsătorește obligatoriu și soția prinde  microbul. Este cazul lui Răzvan Trisnevschi, unul dintre cei mai apreciați piloți din etapele de raliu de la noi.

„Dragostea pentru raliuri a început din copilărie, tatăl meu a alergat în Campionatul Național de Raliuri împreună cu unchiul meu”, mărturisește Răzvan Trisnevschi.

Răzvan și Manuela sunt împreună din 1998, iar cei doi fac echipă nu doar acasă, ci și în competiții. „La mine e o plăcere mai mult prin prisma lui, pentru că îmi dau seama că își dorește să fiu acolo și să facem curse împreună, povestește Manuela, soția și copilotul lui Răzvan.

Manuela recunoaște că acasă ea este șefa, iar în mașina de curse trebuie să asculte de soțul său. „Răzvan este cel care dictează tonul în mașina de curse, iar eu sunt acolo pentru support. Acasă e un pic invers: eu dictez tonul și el este pentru suport”, spune Manuela.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Au existat și certuri în mașina de concurs

În timpul etapelor au fost și momente tensionate între soți. „Au fost cazuri în care în care la primul macadam, Manuela a pierdut dictarea. Era o probă într-adevăr fără repere prin pădure și semăna totul pe acolo. Și în acel moment chiar am răbufnit și nu a fost bine, ne-am certat”, recunoaște pilotul.

Când nu merge la etape cu Răzvan, Manuela are emoții mari pentru soțul său. „În ziua cursei nu vorbim la telefon, nu ne scriem mesaje, nimic, doar la final mă sună și îmi spune că e ok”, explică Manuela.

„Asta se întâmplă de când a experimentat și ea primul raliu, pentru că până atunci nu înțelegea de ce nu pot să vorbesc cu ea în săptămâna cursei”, încheie Răzvan.

 

Comentarii: